facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Volvo Maskin Service Møre og Romsdal

Volvo Maskin Service Møre og Romsdal

Info

Volvo Maskin Service,avd. Ålesund ble etablert 1.mars 2009, og har allerede rukket å feire sitt første år med gode resultater!Vi driver med service og vedlikehold av Volvo`s anleggsmaskiner.-Rikholdig delelager har vi også!:)

Historie

VMS er landest største serviceorganisasjon med over 450 ansatte og 175 mekanikere. Med 21 serviceverksteder fordelt over hele Norge er VMS landest største aktør innenfor ettermarkedet av anleggsmaskiner, og utfører alle typer reparasjoner, service, klargjøringer og påbygginger på Volvo anleggsmaskiner og i tillegg til salg av reservedeler.
VMS har et nært samarbeid med Volvo Maskin AS som er norges ledende anleggsmaskinleverandør, og representerer Volvo, Perlini og Lundbergs anleggmaskiner, samt utstyr fra ledende leverandører. VMS har også et samarbeid med Sandvik Mining & Construction i Norge om å betjene ettermarkedet for borerigger, knuse- og sikteverk.



"VMS er landest største serviceorganisasjon med over 450 ansatte og 175 mekanikere. Med 21 serviceverksteder fordelt over hele Norge er VMS landest største aktør innenfor ettermarkedet av anleggsmaskiner, og utfører alle typer reparasjoner, service, klargjøringer og påbygginger på Volvo anleggsmaskiner og i tillegg til salg av reservedeler."
Adresse: Sjukenesstranda 43, 6037 Vegsund, More Og Romsdal, Norway
By: Vegsund
Rute: Sjukenesstranda 43
Postnummer: 6037


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 16:00


relaterte søk: volvo maskin service norge, volvo maskin service trondheim, volvo maskin salg, volvo maskin hamar, volvo maskin vakttelefon, volvo maskin service bergen, volvo maskin as trollåsen, volvo maskin oppland
Anmeldelser
Oversatt av Google God service for både private og store aktører Original God service både til privat og storaktør
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Volvo Maskin Service Møre og Romsdal.

Vegsund profesjonelle tjenester

åpningstider, plassering. Sjukenesstranda 43 kart bykart, satellitt visning. Volvo Maskin Service Møre og Romsdal adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Volvo Maskin Service Møre og Romsdal. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Volvo Maskin Service Møre og Romsdal med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler