Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Vorma fysioterapi - gruppetrening

Vorma fysioterapi - gruppetrening

Info

Vorma fysioterapi har åpnet avdeling på Årnes. Her tilbyr vi ulike typer gruppetrening.

Historie

I januar 2015 åpnet Vorma Fysioterapi avdeling på Årnes. Avdelingen ligger i "Falkenbygget", Silovegen 42. I dette lokalet tilbyr vi gruppetrening.

Samhandlingsreformen - en ny retning innenfor helsetjenesten - sier at det skal satses på forebyggende tiltak. For å lykkes med dette kreves en aktiv egeninnsats hos den enkelte. I 2015 utvider Vorma fysioterapi tilbudet innen gruppetrening. Det er et mål for oss at flere skal kunne delta på gruppetrening for å bedre eller vedlikeholde helsen sin.
Man trenger ikke å ha gått til behandling ved Vorma fysioterapi for å delta på gruppetreninger. Vi tilrettelegger treningen slik at øvelsene tilpasses den enkelte.

Se ny kursplan for vinter/vår 2015.

Adresse: Silovegen 42, 2150 Årnes
Telefonnummer: 63905590
By: Årnes
Rute: Silovegen 42
Postnummer: 2150


Google vurderinger
Av vormsund vorma ikke er arbeidsplass. Min fysioterapi fysioterapi, feil/ingen eidsvoll. V. 39. Plassering.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Vorma fysioterapi - gruppetrening

. Årnes åpningstider, plassering. Silovegen 42 kart bykart, satellitt visning. Vorma fysioterapi - gruppetrening adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vorma fysioterapi - gruppetrening. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vorma fysioterapi - gruppetrening med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler