facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vormstad Bil AS

Vormstad Bil AS

Info

Vormstad Bil AS er et autorisert bilverksted som er tilknyttet MECA kjeden. Vi tar PKK, service og reparasjon på alle personbiler, nye som gamle.

Adresse: Grønørveien 3, 7300 Orkanger
Telefonnummer: 724 89 422
on.libdatsmrov@tsop
By: Orkanger
Rute: Grønørveien 3
Postnummer: 7300


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: bilverksted jessheim, bilverksted bodø
Nærliggende lignende selskaper
Mardahl Verksted AS Mardahl Verksted AS 258 meter Kjøpt 2 biler hos bedriften i løpet av et år. Når en av bilene får driftsstans er det...
Vianor Norge Vianor Norge 1 km Meget trivelige folk og god service,anbefales
Anmeldelser
God service og flinke mekanikere! Trygg plass å få ordnet bilen din
Trøste bære mæ det er dyrt å ha bil. Er du litt sånn som like å skru sjøl for å spare en slant, så forstår de det og tviholder ikke på spiss kompetansen for å tvinge deg til å grave dypt i lommeboka for å få kjøretøyet i god stand kun med demmes hjelp. De smiler like godt om du sparer deg 8 timers arbeid med egen innsats, og de får resten som du ikke klarer selv. Hjelpsomme og veldig hyggelige jordnære mennesker i den skuta. Rett og slett Super service. Timeprisen er omtrent den samme over alt, så det er ingenting å klage på. Om de går litt over timen, så skriver de ikke 1 time og 10 minutter. Det blir 1 time. Min anbefaling får de.
Veldig rask til å utføre jobben, men tok totaloverhaling på bremsesystemet uten å spørre først. Bilen ble levert inn for en lekkasje på bremsevæska, ikke for å skifte alt av klosser og skiver. Dette ble allikevel utført uten å ha klarert med meg først, og regninga ble selvsagt mye høyere enn antatt. Da jeg påpekte dette, ble eieren av verkstedet sint og kjeftet, og sa at "sånn var det ikke før i tiden, at man måtte ringe og spørre". Anbefaler verkstedet til folk med god råd og dårlig tid, og som ikke er opptatt av en god kundeopplevelse.
Har brukt Vormstad bil til service og reparasjoner over en lengre periode. De har alltid utført jobben til avtalt pris og tid, uten noen negative overraskelser. Bedre og billigere enn store merkeverksted. Har kun positive opplevelser i all dialog med de ansatte, og har fått en service utover forventet. Anbefales på det sterkeste!
Flinke og ordentlige folk.
Dyreste stedet i Orkanger og Fannrem når det gjelder bytte av diverse slitedeler. Kundebetjeningen var også ubrukelig.
Selv om bila mi fikk sin dødsdom var det veldig bra service, fikk hjelp med vraking av bila. Hyggelige folk.
Alltid god hjelp og service å få her.
Veldig god service og trivelige folk.
God service og raskt og godt utført jobb. Rimelig pris. Førnøyd
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Vormstad Bil AS med offentlig transport


Oti-senteret 450 meter
Oti-senteret 450 meter
310
410
420
421
460
470
Oti-senteret 450 meter
310
410
420
421
460
470

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler