facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Voss Fallskjermklubb

"Skydive Voss"
Adresse: 5700 Vossavangen, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 56511000
By: Vossavangen
Postnummer: 5700



relaterte søk: fallskjermkurs voss, oslo fallskjermklubb, tandemhopp, skydiving norge, fallskjermhopping priser, vindtunnel voss, fallskjerm bergen, tandemhopp pris
Anmeldelser
En helt utrolig opplevelse. Masse fantastiske mennesker. En forstår fort hvorfor folk blir hekta.
Fantastiske folk som jobber der. Kommer i kontakt med dei med ein gang. Hyglige ob blide.
Fineste klubben du finner. Ekstremt flinke instruktører til både selvstendige hoppere og tandemelever. 100% verdt å ta turen.
Fantastisk!!!! Alt fra man kommer, atmosfære og folkene er topp!
Nydelig hopp med en kjekk kar fra Englang og kjepe kjekk fotograf sikkelig motivasjon og være med dei
WOW, har ikke ord igrunn. Fantastisk anlegg. Skulle ta et tandemhopp, Jørgen ? som jeg skulle hoppe med var utrolig dyktig, forklarte enkelt og greit hva jeg skulle gjøre. Utrolig betryggende å ha en så erfaren hopper bak ryggen! Det er virkelig det råeste jeg noen gang har gjort, en fantastisk opplevelse, det nærmeste jeg kommer til å fly og jeg gjør det gjerne igjen med Jørgen? Ellers mange hyggelige hoppere, som gjerne slo av en prat med en grønnskolling! Fikk også en omvisning på anlegget av en hyggelig Bergenser. Dette anbefales på det sterkeste, dette er proft!
Tandem fallskjermhopp på Voss er definitivt det kuleste jeg har gjort i heile mitt liv! Amazing!!
Jeg tok fallskjermkurset her i august 21 og hadde en fantastisk opplevelse! Alle medlemmer og ansatte bidrar til å skape det beste miljøet jeg har vært en del av. Instruktørene her er i verdensklasse så om man tenker å ta kurs eller tandem så er dette det beste stedet å gjøre det på!
Eit veldig fint område dei har laga til i Bømoen. Her finn ein aktivitetar for både store og små. Klatrevegg og leikeplass for å nemne noko. Ta deg ein tur ein dag og sjå sjølv kva eg snakkar om.
Jeg er veldig fornøyd med denne plassen! Veldig bra service, veldig imøtekommende og hyggelige.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler