facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Voss Resort

Info

Norges beste skiterreng med 10 heisar, 24 løyper, 3 barneområder, skiskule, skiutleige servering og afterski.
www.vossresort.no

Historie

Dette er den offisielle Facebooksida til Voss Resort.

Voss Resort er lokalisert berre 4 km frå Voss Sentrum og 99 km frå Bergen. Me har 10 heisar, 40 km trakka løyper og 23 nedfartar, alle med ulike vanskegrad så her finn ein noko som passer for alle. Her er og 3 eigne område spesielt tilrettelagt for born og kvar laurdag og sundag (samt ferier) har me badnaskirenn med premie til alle som deltek. I tillegg finn ein uendelege off-piste moglegheiter i umiddelbar nærhet til heisen. 4 serveringstilbod, skiskule, skiutleige og afterski.

Forutenom skianlegg har Voss Resort hytteutleige gjennom heile året. Her bur du i moderne sjølvhushald hytter og leiligheiter med fjellet som nærmaste nabo og det er kort avstand til Voss sentrum, som har eit mangfald av aktivitetar for heile familien.

På våre Facebook-sider kan du halde deg oppdatert om aktivitetar som finn stad i sjølve anlegget, tilbod og informasjon elles som kan vera interessant for våre gjester.

Lurer du på noko? Me svarer på meldingar og spørsmål her på Facebook så raskt som mogeleg!

Adresse: Bavallstunet 26, 5710 Vossevangen
Telefonnummer: +47 47004700
on.troserssov@tsop
By: Vossevangen
Rute: Bavallstunet 26
Postnummer: 5710



relaterte søk: voss resort priser, voss resort åpningstider, voss resort bavallstunet, voss resort webkamera, voss resort løypekart, voss resort skiutleie, voss resort hytter, voss resort skibuss
Nærliggende lignende selskaper
Voss Resort Skiheiser Voss Resort Skiheiser 10 meter Veldig få heiser i drift, veldig corona uvennlig området.
Anmeldelser
Drit bra ski plass, men skulle ønske de skrapte mere i ski bakkene for etter hvert blir det skikkelig humpete. Det er skikkelig lett og falle, men ellers er alt kjempe bra!!
Bra skisenter. Litt rart at de ikke kjører alle heisene. Men ellers kjempe bra Men de har skryte på seg Norges beste afterski. Men dette er bare jug ingen spesiel god stemning. Dårlig musikk
Eg venta kjempe lang kø for å komme opp og nesten ein time for å komme in på restauranten og eg var drit tørst og hadde vondt i ryggen jevla drit
Sorry Voss. Dere er et fantastisk skianlegg når snøen er der og sola skinner Men at dere gang på gang lyger på snødybden gjør at dere mister troverdighet. De 130cm som skulle være i dag var i realiteten avblåste topper og småstein i mange av heis traséene. Akkurat det kan dere holde dere for god til
Det beste skitrekket på Vestlandet. Eneste minuset er at dei kunne solgt varm mat hamburgere o.l helt nederst i trekket også ikke bare i øvre varmestue. Savner også mulighet for Wi-Fi. Men det er ett supert Ski eldorado.
Nydelige løyper og frikjøringsforhold! Veldig komfortable seter i stolheisene. Alpinløypene var fantastiske, nypreparerte og fine. Du finner både lette og utfordrende bakker her. Snøforholdene er helt unike. Puddersnø er ikke uvanlig å finne her. Prisene er ikke ille sammenlignet med geilo og Hemsedal
Fin utsikt, men mangler halvparten av ølen på menyen. Selvfølgelig er det det lokale ølet som glimrer med sitt fravær! Men naturopplevelsen og hyggelig selskap av min Lene, veier opp for mangel på lokalt øl.
Vel den heisen ved det stoppestedet i løype grønn 8 var vinglete og det var enkelt og falle noe vi gjorde. Ellers en helt fantastisk oplevelse for meg og familien anbefaler virkelig.
Fint skisted med god variasjon av løyper. Nydelig for pudder hvis man er heldig med været. Har også en ganske koselig spisestue / cafe.
Artig stor bakke med mange løyper og mange heiser. Liten park da jeg var der men dette var relativt tidlig i sesongen. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler