facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for VPG Industri

VPG Industri

Info

Vi er forhandler av utstyr til fallsikring og tilkomstteknikk. Vi fører produkter til industrielt bruk for f.eks stillasarbeidere, brann og redning og olje



"VPG Vertical Playground AS er en spesialbutikk for bratt frilufsliv, med både butikk og nettbutikk. Vi holder stolt til i Oppdal, fjellbygda som byr på trivelige folk og spennende natur."
Adresse: Auneveien 4, 7340 Oppdal
Telefonnummer: 72 42 37 61
on.gpv@irtsudni
By: Oppdal
Rute: Auneveien 4
Postnummer: 7340


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: vertical playground erfaringer, vpg nop, vpg oppdal åpningstider, vpg outlet
Anmeldelser
Jeg ringte på ettermiddag midt i black week, hvor man må påregne litt ventetid. Jeg fikk svar umiddelbart. Ikke bare det, men når jeg da senere bestilte avtalt produkt og hadde spørsmål om tilbehør fikk jeg svar på dette via mail overraskende raskt. Der ble jeg fortalt at jeg trengte noen ekstra skruer, og ila. samme dag har de ordnet å trekke fra fraktkostnad på bestillingen nr. 2 og sende begge ordrene i 1 kolli. Meeget imponerende! Trivelige er de også!
Hadde problemer med å finne en produkt til min Petzl hjelm. Ringte de å på under 30 sekunder fant de akkurat det jeg trengte å til en magisk pris Anbefales!
Anmeldelse er basert på flere kjøp gjennom nettbutikk. Nettsiden er ryddig og oversiktlig med gode bilder av produktene, prisene er ok og av og til klinker de til med meget gode rabatter på enkeltprodukter. Varer sendes raskt og jeg har vært veldig fornøyd med handleprosessen gjennom netthandel her. Fikk i våres et problem med et produkt innenfor garanti tiden, VPG var hyggelige ved kontakt pr mail. Dessverre tok det noe tid å få ordnet feilen pga leveranse av deler. Til slutt ble det ordnet via levering fra en annen butikk de har sammarbeid med, og jeg er fornøyd. :
Mye bra utstyr, men har purret to ganger per e-post på en bestilling uten noen som helst svar. Ikke et pip. Jeg forsøkte så å komme i kontakt på Facebook-sidene, men der ble jammen meg innlegget mitt slettet. Da er det ingen annen vei å gå enn å legge ut en anmeldelse om svak kundeservice.
Fantastisk flott butikk med enormt utvalg og enestående service!
Kjøpte fult alpinutstyr på VPG i februar. Fikk særdeles god hjelp av en svært hyggelig, kunnskapsrik og dyktig jente i butikken. Hele handelen var en meget god opplevelse og jeg er utrolig fornøyd med utstyret! Har ikke stått på 6 år pga. kneskade under utforsykling, så da var det ekstra morro å starte en ny skiepoke med utsyr jeg er strålende fornøyd med. Er med rette at VPG omtales som Norges beste sportsbutikk!
Veldig fornøyd. Kjøpte exped liggeunderlag. Hadde noe problemer med dette, og det ble fikset. Veldig fornøyd med kundeservicen, det beste jeg har opplevd på nett. Resulterte i ny handel av samme liggeunderlag som gave.
Kjapp levering og utmerket kundeservice og rådgiving på nett/chat osv. Når PostNord "mistet" en leveranse ikke uventet så sendte vpg nytt par ski umiddelbart - strålende service. Men bestill Bring levering, ikke PostNord. Takk vpg.
Bra butikk, men et stort minus. Svært dårlig med tanke på reklamasjon. Forsøker å få kunden til å betale for noe som viser tydelig tegn til produksjonsfeil etter 9 måneder med bruk. Det er tydelig at dette er noe de ofte gjør når de sier at dette er slitasjedel som må dekkes av kunde. Og at de prøver å lure kunde ved å si at du kan få en crash-deal av oss på den delen du trenger for en billigere sum. Og slenger på gratis frakt. Da jeg forklarte at dette er ikke er riktig svarte de ikke på flere uker, i håp om at jeg skulle ta denne crash-dealen. Tilslutt sendte de en Mail hvor de forklarte at du må skjønne at vi er snille nå, men vi sender deg produktet ditt gratis. I ettertid kontaktet jeg produsent dirkete, de forklarte at de ville sendt denne delen asap uten kostnad på et så nytt produkt. En meget dårlig opplevelse med selgeren og VPG i sin helhet etter dette. Kommer ikke til å handle her igjen.
Fikk feil vare 2 ganger. Sendt Mail 4 ganger. Venter fortsatt på svar 2 måneder senere. Dårlig kundeservice.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til VPG Industri med offentlig transport


Oppdal skysstasjon 270 meter
480
580
5801
5802
5803
5805
901
F6
VY710
Oppdal skysstasjon 280 meter
480
580
5801
5802
5803
VY710
Oppdal stasjon 320 meter
F6
R70
Oppdal skole 340 meter
480
5801
5802
5803
5805

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler