facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vrimmel

Vrimmel

Info

Fashion store in the heart of Bergen.
vrimmel.com

Har du spørsmål? Send mail til [email protected] eller ring på 55326040, så får du raskt svar:)

Historie

By Malene Birger, Samsøe & Samsøe, FWSS, Rains, Mason Scotch, Just Female, Second Female, STAND, Elle&Il, Gestuz, Intropia, Mardou&Dean, Holzweiler, Brgn,Designers Remix, Superga, Jane Kønig, Iben, Cala & Jade, By Timo,Brgn, inuikii, Asfvlt, 2nd One m.m.

Adresse: Olav Kyrres gate 11 , Bergen 5014, NO
Telefonnummer: 55 32 60 40
on.ttibah@lemmirv
By: Bergen
Rute: Olav Kyrres gate 11
Postnummer: 5014



relaterte søk: vrimmel bergen facebook, vrimmel instagram, vrimmel smøla, vrimmel bergen åpningstider, vrimmel miinto, vrimmel facebook, vrimmel dikt, vrimmel regnjakke
Anmeldelser
Superkul butikk som har alt en måtte trenge, både av basics og sprudlende fargerike klær! Serviceinnstilte jenter på jobb som både har kunnskap om klær og kvalitet, i tillegg til å møte alle med et smil!
Gikk forbi helt tilfeldig, men utrolig fargerik og vakker butikk, med likeså vakre ansatte! Dameklær, men er mann selv og fant kanskje den kuleste jakken jeg har kjøpt til nå. Alle ansatte var veldig hjelpsomme på en naturlig måte, med mye gøy kunnskap om merkene. Anbefales på det sterkeste om du ønsker plag som det er få av i Norge og som skiller seg ut!
Vrimmel er nok Bergens triveligste butikk. Alltid masse kule klær og nyheter - med mye som er superstilig også til herre! De ansatte er fantastisk behjelpelige og hyggelige, og det er helt tydelig at de kan det de driver med!
Elsker denne butikken! Alltid masse kule nyheter, og alle som jobber der er imøtekommende og utrolig behjelpelige. Når det kommer til kundeservice er de helt på topp i Bergen.
Tusen takk for flere hyggelige handleopplevelser hos dere! Blir alltid møtt med et smil av hyggelige jenter som hjelper med å finne noe som passer :
Nydelig butikk. Tar inn mye forskjellig. Her finner du alt fra fineste kjolene til hverdagsplagg. Veldig flink til å ta inn klær man ikke finner andre steder. Anbefales!
Å shoppe her er en drøm. Jentene hjelper deg å finne gaver og bryr seg virkelig om å finne noe som faktisk passer for vennene dine <3 Gleder meg til juleshopping hos dere jenter !
Klær til enhver anledning, og fantastisk flinke og imøtekommende ansatte!
Skal aldri handle her igjen. Lært min lærepenge. Dyrt. Billigere og sikrere, vedr. angrerett og bytterett, med netthandel...
Ekte nisjebutikk med de feteste klærne og den beste hjelpen!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vrimmel.

Bergen mote

åpningstider, plassering. Olav Kyrres gate 11 kart bykart, satellitt visning. Vrimmel adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vrimmel. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vrimmel med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Robotbutikken Robotbutikken 336 meter Byens beste plass for bøker, magasiner, prints, musikk og dippedutter !
Småting Småting 500 meter En perfekt butikk for den som elsker småting. Butikkens navn representerer varene. Bu...
Lot333 Lot333 848 meter Utsøkt livsstilsbutikk i Bergen. Klær, sko og briller. Supergod kaffe like ved.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler