facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for VS-Auto As

VS-Auto As

Info

Hos VS Auto er vi genuint interesserte i bil. Vi har alltid et variert utvalg, og vi er opptatt av at kundene våre får god service.

Historie

Her hos oss i VS Auto er vi genuint interesserte i bil. Kvalitetsbiler håndplukkes hos utvalgte samarbeidspartnere i Europa og tilbys med inntil 5 års nybilgaranti. Vi har alltid et variert utvalg i vårt showroom. Har vi ikke har bilen du leter etter, finner vi den til deg - nøyaktig slik du ønsker den.

Du vil alltid gjøre en trygg bilhandel hos oss, fordi vi har solid kompetanse og er blant de beste på bil i Norge. Du finner alltid de siste bilnyhetene hos oss, fordi vi er oppdaterte på marked og trender. Du får alltid den beste servicen hos oss, fordi dette lever og ånder vi for..

Det eneste som er viktigere for oss enn biler, er fornøyde kunder.

Velkommen til oss!

Adresse: Ingvald Ludvigsens gate 24, 3027 Drammen, Norway
Telefonnummer: 32809400
on.otua-sv@tsop
By: Drammen
Rute: Ingvald Ludvigsens gate 24
Postnummer: 3027


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00


relaterte søk: vs auto erfaringer, v auto as, vs auto åssiden, jeep drammen, citroen verksted drammen, bil til salgs, bil, vs service
Anmeldelser
luringer! kjøpte bil på vinter halvåret. de hadde lagt 1 sommerdekk i bagasje rommet liten plass slik at jeg fikk sett på det. eneste problemet var et dette var det beste. et michelin pilot sport 4s. det var 2 michelin og 2 continental. det andre michelin var helt oppspist og ødelagt. conti var greie men bilen kom med michelin fra fabrikk og hvorfor det er nye fram dekk på en bakhjulsdreven bil etter bare 3 år gjør meg skeptisk på bilen gir 1 stjerne da dette var utspekulert og gjør at man føler seg lurt, selv om jeg skulle sjekket det så regner man med at en B&S forhandler ikke er forøker å lure folk.
Lang ventetid. Lite info. Utrolig dyrt ved reparasjoner. Utrolig at alt ved bilen gikk gjennom på Eu godkjenning året før hvor det var 0 feil på bilen. Året etter service 120.000 km. Kostnaden ble rundt 11,000 kr for service pluss ca 25,000 kr,- for slitte deler utenom. Service på nesten 40000 kr,- totalt for en 7 år gammel Citroen som har følgt alle servicer. Hører ikke hjemme noen steder. Dette godtok jeg seff ikke. Fant et annet verksted. Helt vanvittig!!
Citroen har blitt en meget god bil på de siste ti årene. Back in the day så var det ALLTID problemer med noe og spesielt det elektriske på Citroen bilene, men nå, UTMERKET KVALITET!
Grei plass men absolutt ingen parkering, og problematisk å få prøvekjørt biler da der er helt kaos på parkeringsplassen.
Kjempe flott butikk, hyggelige mennesker, mye gromme biler, en bilbutikk uten om det vanlige
Veldig god service. Fikk god hjelp med en gang jeg tok kontakt. Fikk også gjennomført det jeg skulle på kortere tid enn han antok og til litt lave pris ben han antok. Så ingen overraskelser.
Her får man veldig god service, punktlig å bra utført. Virkelig
Mye lekkert i den butikken og ansatte som nesten møter deg i med stort smil og godt humør
God service på verkstedet deres. Tålmodige ansatte som forklarer til de som ikke har peiling på bil ;
Useriøse aktør, styr unna!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til VS-Auto As med offentlig transport


Postterminalen 50 meter
5
Ing. Rydbergs gate 160 meter
5
Sølfast 210 meter
5
Fiolveien 300 meter
5
Kjøsterud skole 340 meter
3
51N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon VS-Auto As.

Drammen bilgrossist

åpningstider, plassering. Ingvald Ludvigsens gate 24 kart bykart, satellitt visning. VS-Auto As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på VS-Auto As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om VS-Auto As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Honda Norge Honda Norge 285 meter Mi kunna kjøpte en brukt Honda Jazz med 50 000 km fra Auto 2000 på Lura Rogaland. Vi ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler