facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vudu Valley Diner

Adresse: Vuddudalen 487, Levanger, Norway
Telefonnummer: 4774089660
By: Levanger
Rute: Vuddudalen 487



relaterte søk: Vuddu Valley Facebook, Pick up Cafe meny, Kortmans Lysfabrikk Trondheim, Lysutsalg, American Diner, Lysstøperi Trondheim, Amerikansk diner E6, American diner Oslo
Anmeldelser
Stedet er kjempe fint . Artig med den Amerikanske stilen og masse å se. Betjeningen var veldig flinke til å informere, maten ble servert raskt. Selv om det var mye kø. Milkshaken var god men litt minus må de få siden burgeren var litt smakløs. Husk å ta en titt på museet i andre etasje.
Artig og interessant plass som tar oss tilbake til USA for flere tiår siden. Museum, lysfabrikk, diner med sjel og gode hamburgere. En artig plass rett ved E6. Perfekt sted å strekke på beina og kose seg med de spesielle omgivelsene. Vi stopper gjerne her igjen!
Helt genialt og legge til en så gjennomført amerikansk resturant helt oppå lysstøperiet. Maten er god frites er helt sinnsykt god. Er en time ish utafor Trondheim, veldig verdt det.
Gjennomført plass! Og for et nydelig museum oppe på loftet. Det er et sted med mye sjel og det er tydelig at de som driver dette stedet gjør det med kjærlighet!
Utrolig kul plass med god service. Milkshaken og fries var magisk men syntes kjøttet i burgeren var litt tørt og smakløst. Uansett en plass som absolutt er verdt å besøke for det er en opplevelse.
Fantastisk flott sted. Virkelig verdt et besøk for og se hva de har fått til her
Har alltid kjørt forbi, men tok turen innom nylig. Artig sted med mye americana og annet stæsj. Spesiell restaurant og butikk, absolutt verdt et besøk. Og jaggu fant jeg dream team, Blues Brothers
Kjempemorsomt sted , særlig for de som liker USA, og 60 tallet, museum fullt av effekter fra den periode. Masse å se på, 50 talls dinner, og lys støperi, med masse utvalg, av alle farger og fasonger, ok priser Gammel bensinstasjon med pumper og pick up Ford, med hula dame i front, skikkelig kult. Morro for liten og stor, anbefales på det sterkeste, unikt sted.
Artig plass med restaurant og butikk med variert innhold. Selges myyyye hjemmelagde stearinlys i forskjellig form og farge, eget stearinlysverksted. Ellers mange amerikanske diner-effekter. Vi spiste gourmet-nuggets, farmers bopper og chicken bopper, samt chili cheese - kjempegodt alt! Personalet kunne vært blidere.
Kul plass, god mat, rask å koslig betjening, anbefales . Parkering: Gode parkeringsmuligheter .
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Vudu Valley Diner med offentlig transport


Storsve 210 meter
7425

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler