facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for W. B. Samson - Bekkestua

W. B. Samson - Bekkestua
Adresse: Gamle Ringeriksvei 38 , Bærum 1357, NO
Telefonnummer: 22 54 23 80
By: Bærum
Rute: Gamle Ringeriksvei 38
Postnummer: 1357


åpningstider

Mandag: 07:00-22:00
Tirsdag: 07:00-22:00
Onsdag: 07:00-22:00
Torsdag: 07:00-23:00
Fredag: 07:00-23:00
Lørdag: 08:00-23:00
Søndag: 09:00-21:00


relaterte søk: wb samson pizza meny, samson bekkestua åpningstider, wb samson carl berner, wb samson sæter, wb samson gardermoen, samson frogner, wb samson bergen, baker hansen bekkestua
Nærliggende lignende selskaper
Onkel Blaa Onkel Blaa 82 meter God stemning. Veldig hyggelig folk som jobber der. Absolutt og anbefale.
Egon Bekkestua Egon Bekkestua 176 meter Fikk søt fries som jeg ikke liker når det sto fries på det jeg bestilte, var ikke dre...
Anmeldelser
Veldig synd at det ikke er mer fokus på hygiene. Engangshansker fungerer godt hvis de brukes kun 1 gang. Men når de samme engangshanskene brukes til å slå inn på kassen, sjekke mobilen OG plukke bakevarer, fungerer det dårlig. Jeg burde jo ha sagt noe, men hadde ikke lyst til å "henge ut" unge ansatte i andre kunders nærvær. For øvrig veldig gode bakevarer, mat og drikke. Landets beste kanelboller!
Fantastisk sjokoladekake. God kakao. Koselig og rolig lokale.
Dette er et veldig hyggelig sted som ligger i de gamle lokalene til MC Donalds på Bekkestua. De har god mat, god bakst og hyggelig personale. Dessverre virker det som det en gjort en litt dårlig jobb med opplæring av de ansatte her hva gjelder rydding og hygiene i restauranten. Jeg har vært der tre ganger i løpet av de siste månedene, og hver gang finner jeg tomme bord med smuler og asjetter fra forrige gjest, en del søppel i form av emballasje og servietter på gulvet, både inne og ute. Uteserveringen har nå på sommeren ofte vært preget av en del fuglebæsj som burde vært vasket av stoler og bord ved åpning for dagen. Dette burde det være veldig lett å forbedre.
Pizza smaker godt. Kanskje veggene trenger litt frisk maling, og Messing som skal poleres. Kanskje trenger litt mer organisasjon når løkalen er full av mennesker.
Trekker litt på overflatisk og ikke så rask ekspedering til tross for flere bak disken. God pizza, picante. Den kom raskt. Hyggelig uteplass. Litt utsolgt i bakevarer men det er naturlig når klokken er 1730
Hyggelig betjening, god mat. Masse plass i lokalene. Stikk til lading av pc og mobil for de som ønsker å jobbe
Topp pizza og nydelig stemning. Mye fristende bakervarer.
Det er meget god og rask service, godt og varmt med peis i andre etasje, god mat, rent og pent og god atmosfære, gratis wifi, strømuttak til pc. Bussholdeplass og t- bane/ trikk rett i nærheten.
Fullstendig tragisk kundebehandling. Gikk uten munnbind da jeg har legeerklæring på at det ikke skal benyttes. Jeg holdt god avstand til andre. Fikk først en bemerkning fra personal bak disken- jeg sa jeg hadde fritak. Ble etter kort tid forhørt av gutten bak kassen om at jeg måtte bruke munnbind for andres velvære. Jeg sa jeg hadde legeerklæring og ikke kunne bruke det. Dette ble ignorert og gutten fortsatte å si jeg måtte ta det på. Fullstendig tragisk at de ikke vet gjeldende reglement- i tillegg til å ta slike konfrontasjoner forran andre mennesker. Rundt meg satt folk å spiste, samt ei i køen sto og tygde med munnbindet på haken. Skal ikke tilbake hit!!
Kom rett fra Milano til W.B Samson Bekkestua. Bestilte oss Pollo Pizza og kjøpte oss to kalle drikke. Smak på pizzaen var mye bedre enn det vi fikk i Milano. God service og anbefales sterkt.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til W. B. Samson - Bekkestua med offentlig transport


Bekkestua bussterminal 90 meter
140
140N
145
150
211
212
213
214
216
220
230
FB3A
FB3B
Bekkestua 150 meter
1
2
3
Bekkestua 190 meter
13
Nadderudhallen 360 meter
140
140N
212
230
FB3A
FB3B
Stabekk skole 390 meter
145
150
213
214
216

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler