facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for WAGNER

WAGNER

Info

Wagner selger klær for menn i aldersgruppen 15-75 år.
Hos Wagner finner du merkene Bisòn, Lindbergh, Shine, Jacks & JUNK De LUXE.

Historie

Wagner ble grunnlagt i 1946. En periode som for både Danmark og Norge var preget av oppblomstring og en ny tro på fremtiden. Den første Wagner-butikken i Bredegade i Ålborg åpnet da den tidligere 1. mann Richard Wagner overtok butikken som innehaver, og deretter navngir butikken med sitt etternavn. Kundene ville derfor forbinde butikken med Richard Wagner´s gode omdømme i byen, som en herre med sans for god betjening samt evnen til å være "nede på jorden" med et "smil på leppene". Varene var den gang, som også er tilfelle i dag, konstruert i velkjent kvalitet til konkurransedyktige priser, selvfølgelig servert med en høy grad av faglighet.

I dag er vi kommet et stykke videre, men så allikevel ikke, da de gamle dydene i forhold til å drive god forretning stadig gjelder overfor kundene. Vi sier nemlig tingene som de er, og jakter på den gode handel i alt vi gjør - til fordel for både kolleger og kunder. Varepakken har selvfølgelig utviklet seg siden tweedjakken og terylenebuksen, men vi har stadig samme fokus på å kle den motebevisste mann til fornuftige priser – WE DRESS PEOPLE.

Wagner er eid av PWT-Group som blant annet utgjøres av Texman, som produserer våre merker; Lindbergh, Bison, Shine og Jacks, samt Danmarks største kjede for herreklær, Tøjeksperten. Vi tenker utvikling og utvidelse, hvilket er lett når grunnlaget er i orden og man har trygghet nok til å spille med høye ambisjoner - våre varer og innstilling til varehandel selger nemlig ute i verden.

Wagner har gjennomgått en imponerende utvikling siden den første butikken i Ålborg og har med tiden ekspandert til at vi i dag teller 25 butikker samt 17 franchise-butikker i Danmark. I år 2000 ekspanderte Wagner til Norge og har med tiden åpnet flere Wagner butikker i hele landet og er således en vesentlig spiller på herretøysmarkedet i Norge med 15 butikker. Og vi stopper ikke her – vi ønsker å bli større og enda mer toneangivende i de største byene – hvilket selvsagt krever enda flere dedikerte medarbeidere.

Vi søker derfor alltid medarbeidere med den rette mentale innstillingen og ambisjonen om å gjøre en forskjell. På samme tid er vi også bevisste på at mennesker ikke utelukkende lever for å arbeide, men også har behov for personlig utvikling i jobben samt ønsker å bruke tid på familie, venner og fritidsaktiviteter. Derfor jobber vi kontinuerlig med å ansette og fastholde de beste selgerne som både kan, vil og trives i individuelle rammer som gir de optimale betingelsene for DEG! – slik sett forventer vi noe av våre medarbeidere, og på samme måte kan de også forvente noe av oss.

Du finner vårt utvalg av herreklær både i butikkene og online.

Adresse: Industriveien 17, 6517 Kristiansund
Telefonnummer: +4798251187
on.egron-rengaw@dnusnaitsirk
By: Kristiansund
Rute: Industriveien 17
Postnummer: 6517


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: wagner butikk, wagner bayern, richard wagner, wagner sandnes, richard wagner komposisjoner, wagner oslo, wagner opera, wagner norge
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til WAGNER med offentlig transport


Futura rv. 70 60 meter
100
801
807
811
812
821
901
905
Verkstedveien øst 170 meter
807
Løkkemyrveien 290 meter
807
Nordmørssenteret 380 meter
100
801
807
811
812
821
901
905
Næringsveien 410 meter
801

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon WAGNER.

Kristiansund herreklær

åpningstider, plassering. Industriveien 17 kart bykart, satellitt visning. WAGNER adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på WAGNER. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om WAGNER med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Boys of Europe Boys of Europe 0 meter DET ER LETT Å SE BRA UT! Med jeans i fokus skal det være lett for deg å finne din sti...
H&M H&M 2 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler