facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for WAGO Norge

WAGO Norge

Info

WAGO er oppfinneren av fjærklemmeteknologien. Les mer om våre produkter og løsninger på www.wago.no

Historie

Siden firmaet ble grunnlagt i 1951, har WAGO vært en pioner innen innovative tilkoblingssystemer for elektroteknikk og elektronikk. Allerede i det første året ble ideen om skrueløs tilkoblingssystemer født!

WAGO er delt i forretningsområdene ELECTRICAL INTERCONNECTIONS -
Omfatter produkter for elektrisk forbindelsesteknologi basert på prinsippet for fjærklemmeteknikken. Som Rekkeklemmer, innstikklemmer og Winsta - pluggbart kablingssystem.

Og AUTOMATION - Her tilbyr WAGO automasjonsprodukter basert på feltbus-teknikk og fjærkraftprinsippet.

Vår oppgave

WAGO sitt mål er å lage elektro- og automasjonsprodukter og systemer som er trygge og sikre uansett hvem som bruker de eller hvor de brukes.

Produkter

WAGO er delt i forretningsområdene ELECTRICAL INTERCONNECTIONS -Som omfatter produkter for elektrisk koblingsteknikk basert på fjærklemmeteknikken. Rekkeklemmer, innstikk-, koblingsklemmer og Winsta - pluggbart kablingssystem.

Og AUTOMATION - Her tilbyr WAGO automasjonsprodukter basert på feltbus-teknikk og fjærklemmeteknikken.

Adresse: Jerikoveien 20, 1067 Oslo, Norway
Telefonnummer: + 47 22 30 94 50
By: Oslo
Rute: Jerikoveien 20
Postnummer: 1067


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: wago norge support, wago pls, wago innstikklemmer, wago linect, wago rekkeklemmer, wago winsta, wago flatkabel, wago klemmer
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon WAGO Norge.

Oslo elektriker

åpningstider, plassering. Jerikoveien 20 oslo automatisering kart bykart, satellitt visning. WAGO Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på WAGO Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om WAGO Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler