facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for WANG Ung Oslo

WANG Ung Oslo

Info

WANG Ung Oslo er en skole for ungdommer som er glad i sport, lek og aktivitet. De får allsidig, skadeforebyggende basistrening i skoletiden.

Historie

WANG Ung Oslo er en skole for ungdommer som er glad i sport, lek og aktivitet. Vi tilbyr unge med drømmer om en gang å bli toppidrettsutøvere et solid grunnlag med allsidig, skadeforebyggende basistrening i skoletiden. Treningen kommer i tillegg til de lovpålagte timene. WANG Ung er med andre ord en fullverdig ungdomsskole, bare med ekstra mye – og kompetent – trening. Prestasjonen står ikke i fokus på WANG Ung, men derimot de unges glede over muligheten til å ha en aktiv skolehverdag sammen med andre med samme interesse.

WANG har vært en seriøs friskoleaktør siden 1907 og driver i dag fem toppidrettsgymnas og fem ungdomsskoler.



"WANG Ung Oslo er en skole for ungdommer som er glad i sport, lek og aktivitet. Vi tilbyr unge med drømmer om en gang å bli toppidrettsutøvere et solid grunnlag med allsidig, skadeforebyggende basistrening i skoletiden. Treningen kommer i tillegg til de lovpålagte timene. WANG Ung er med andre ord en fullverdig ungdomsskole, bare med ekstra mye – og kompetent – trening. Prestasjonen står ikke i fokus på WANG Ung, men derimot de unges glede over muligheten til å ha en aktiv skolehverdag sammen med andre med samme interesse.WANG har vært en seriøs friskoleaktør siden 1907 og driver i dag fem toppidrettsgymnas og fem ungdomsskoler."
Adresse: Haslevangen 16, 0579 Oslo, Norway
Telefonnummer: 99095400
By: Oslo
Rute: Haslevangen 16
Postnummer: 0579


åpningstider

Mandag: 07:30 - 15:30
Tirsdag: 07:30 - 15:30
Onsdag: 07:30 - 15:30
Torsdag: 07:30 - 15:30
Fredag: 07:30 - 15:00


relaterte søk: wang hasle, wang ungdomsskole stavanger pris, hva koster wang ungdomsskole, wang ballet, wang oslo lærere, wang begravelsesbyrå oslo, haslevangen 16, privat ungdomsskole oslo
Anmeldelser
Oversatt av Google Beste idrettsgymnaset som finnes! Original Best sports High-school there is!
Oversatt av Google n bra Original n good
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler