facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Wenke A. Sele - Living the heart way

Wenke A. Sele - Living the heart way

Info

Frigjøre konsept.

Historie

I am making heart centered business a living. Ment å være et mindset for entrepenører som vil drive business fra hjertet.

Jeg skal drive en buisness basert på den jeg er og da er ikke noe "rett eller galt". Jeg måtte stoppe med å prøve å være noen jeg ikke var.

Living the Heart Way er for mennesker som er dedikerte, kreative og ofte sjenerte mht. rampelyset men likevel har de dette behovet for å bygge opp noe, utrette noe, utgjøre en forskjell i verden og å være synlige.

De vil være ekte og virker ikke selvgode men de vet definitivt retningen hvis det kommer hindringer i veien.
De er mennesker med egenskaper og interesser de selv ikke alltid ser fordi det er naturlig for dem og er den måten de er på i verden. Før noen fortalte de hvordan de heller skulle være.

De styrer mest ut fra hjertet, og blir ubekvemme ved stramme rammer og regler. De vil føle seg frie å utrykke seg på sin egen måte og betingelser. Det er denne driven som gjør de så egnet for entrepenørskap.

De skaper ofte sitt produkt basert på den de ER og ideér de får som følge av erfaringer de har gjort. De tenner ikke på å kopiere andre og setter fort sin egen farge på inspirasjon fra andre og skaper noe unikt og eget.

Jeg har gått, og gjør det stadig, den veien og i en slik prosess kan det være klokt med støtte fra noen som kjenner det fra egen reise. Fra høsten vil jeg lansere meg som mentor og imens holde på som jeg gjør. Vokse.

Det har tatt meg lang tid å forstå hva det er jeg skal gjøre, hva det er jeg er virkelig god til og se selv det som er en rød tråd i livet mitt.

Jeg var fersk utdannet sosiallærer i 2012 og var i gang med buisnessen min for 1,5 år siden. Det viste seg å ikke bli lett i et stort etablert marked og som allerede var i endring, og det stoppet opp som for mange andre i mitt fylke for min nyetablerte entrepenørvirksomhet.

Den bråstoppen satte meg i tvil om jeg var på rett vei og førte med seg et hamskifte med det resultat at jeg er kommet nærmere kjernen av den jeg virkelig ER.

Jeg vil prøve å vise hvordan jeg selv lytter til hjertet for tiden, og dele det med andre modige sjeler som vil mer med livet sitt og har forventninger om å folde seg ut, strekke seg og vokse og bli alt de er. Jeg vil prøve å nå ut til deg som går med en idé, eller en magefølelse eller en tanke som ikke slipper deg, eller driver buisness idag men ønsker å vokse og bli så stor som du faktisk har potensiale til. Fordi det ligger så mye ubrukt potensiale under hjertene på folk, som druknes av fornuft, strategi og at du forventer å ha lykkes før du har begynt.

Du kan få det du ønsker. Og jeg vil hjelpe deg på veien.

Jeg er in the making.













Adresse: Rosenkrantzvegen 6, 4353 Klepp stasjon
By: Klepp Stasjon
Rute: Rosenkrantzvegen 6
Postnummer: 4353


Nærliggende lignende selskaper
mfd mfd 51 meter MFD er et enkeltpersonforetak startet i 2010 av Marianne Røsvik. MFD tilbyr fotografe...
UTS Bar and pub UTS Bar and pub 141 meter Klepp stasjon sin minste pub ;)
Sterk MarteMeo Sterk MarteMeo 224 meter
JMC Vedutsalg JMC Vedutsalg 482 meter Salg av bjørkeved
Salte as Salte as 2 km Salte as utfører trådgnist og senkegnist, mekanisk verksted. Kan maskinere i alle ma...
KNm Hydraulikk KNm Hydraulikk 2 km "Hydraulic equipment supplier"
Cookie dream Cookie dream 2 km Dårlig utvalg, ALLTID utsolgt for helt vanlige varer. Et par hyggelige ansatte, reste...
Tveita Gulv As Tveita Gulv As 2 km Flott service og gode priser
Vetle Felex Vetle Felex 2 km Vetle FelexEiger: Lovise HetlandRase: NorlandshestFødt: 1997Farge: Skimmel/hvitKjønn:...
Orstad Naturbarnehage Orstad Naturbarnehage 2 km Barnehagen ligger fint til på Orstad. Vi har stort fokus på naturen som læringsarena ...
Orstad Skule Orstad Skule 3 km Verdens beste skole
Mikado Skrunchies Mikado Skrunchies 3 km Vi er en elevbedrift fra Orstad skole som lager og selger skrunchies. Vi lager ulike ...
JBM-Products-As JBM-Products-As 3 km Best i kutting, bøying, knekking av div metallplater
RPT Gass RPT Gass 3 km Dette firmaet oppererer med noen timepriser på arbeid som er aldeles hinsides i forho...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler