facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Wesselgården, Nina Wessel Toft

Wesselgården, Nina Wessel Toft
Adresse: Kilsveien 21 , Sannidal 3766, NO
Telefonnummer: 993 95 654
By: Sannidal
Rute: Kilsveien 21
Postnummer: 3766


Anmeldelser
Nydelig 4. Retters m/tilpasset drikke
Et fantastisk, sjarmerende sted. God mat, ypperlig service, og utrolig flotte folk som eier og arbeider der. Kommer definitivt tilbake neste gang jeg er i området!
All mat lages fra bunnen. Meget koselig sted
Veldig koselig, og god mat
Dette er en perle som holder like høyt på kvaliteten år etter år, meny som forandrer seg etter sesongens råvarer, vin som er nøyaktig håndplukket og et vertskap som har kunnskap om alt en måtte spør om. Her finner du en levende interesse for mat, vin og deg som gjest.
Wesselgården svarte til forventningene og leverte på alle nivår. God stemning, god service og god mat gav rett og slett en veldig hyggelig opplevelse for storfamilien på tur.
Ble tipset om å kjøre innom denne plassen på vei til Oslo fra Lillesand. Ble veldig positivt overrasket over maten og hele atmosfæren denne plassen anbefaler jeg til alle som kjører forbi her. Men pass på å forsikre deg om at de har leid bord.
Beste restaurantopplevelse på lenge. Vennlig service og lite ventetid. Anbefaler indrefileten på det høyeste!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Wesselgården, Nina Wessel Toft.

Sannidal restauranter

åpningstider, plassering. Kilsveien 21 kart bykart, satellitt visning. Wesselgården, Nina Wessel Toft adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Wesselgården, Nina Wessel Toft. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Wesselgården, Nina Wessel Toft med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler