facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Wiig Gartneri

Wiig Gartneri

Info

Wiig Gartneri har gartneri og grønnsakproduksjon på Orre i Klepp kommune. Veksthusanleggets størrelse er på ca. 50.000 m2 og er i dag Norges nest største.

Historie

ÅPNINGSTIDER:
Vi har åpent hver dag til og med 24. august.
Mandag-fredag: 9-17
Lørdag: 9-16
Søndag: 12-16



"Wiig Gartneri AS produserer planter, blomster og grønnsaker. Veksthusene ligger på Orre langs Nordsjøvegen i Klepp kommune, 20-30 minutter fra Stavanger, Sola og Sandnes. Klimaet på Jæren er perfekt for dyrking av sunne, friske og smaksrike grønnsaker, tomater og agurker. Hagesenteret er et populært sted for folk med interesse for hage, eller som vil ha hagemøbler. Mange stopper også i kafeen for å smake vår nydelige tomatsuppe laget på våre egne Piccolo tomater, eller bare ha is og kaffe etter en familietur på en de vakre Jærstrendene. Hagesenteret er åpent fra medio mars til medio august."
Adresse: Vikvegen 147, 4343 Orre, Rogaland, Norway
By: Orre
Rute: Vikvegen 147
Postnummer: 4343



relaterte søk: www wiig gartneri no, wiig gartneri facebook, wiig gartneri åpningstider 2018, wiig sommerblomster, wiig gartneri sabotasje, wiig gartneri utsalg, wiig gartneri påsken 2018, orre gartneri
Anmeldelser
Var innom lørdag for å kjøpe tomater og ta en is på sykkeltur til Egersund med venner. Kiosken var ikke åpnet så vi tok en bit av skiven mens vi ventet. Ble da regelrett skjelt ut av betjeningen/ eiger for å spise medbrakt. Vår hensikt var å handle der men siden de ikke ønsker kunder velkommen ble det til at vi dro fra plassen uten å handle. Anbefaler ikke å ta turen ut til dem og vil nok ikke spre gode ord for dem videre til bekjente.
Fantastisk utsalg med et stor utvalg blomster/planter, grønnsaker, tilbehør, dekorasjon/pynt. De har også muligheter for barna å leke litt. Fin resturant med mylighet for å sitte ute og inne å spise noe godt. Service er meget god, fikk oppleve bærehjelp helt ut i bilen og spørsmål av en annen ansatt om jeg fikk hjelpen jeg trengte. Dette er verdt turen ut til Orre.
Wiig gartneri har et fantastisk utvalg i sommerplanter, både til innendørs hovedsaklig og utendørs. Prisene er godt under det man ellers finner. Gartneriet har også en større interiør-avdeling med veldig fine produkter fra kjente merker. Kafeen inne i gartneriet selger hjemmebakst, kaffe og en del annet som Wiig produserer, som agurk og andre grønnsaker. God parkeringsplass. Ligger cirka 10 minutters kjøring sørover fra Klepp/Jærhagen, og man kan kjøre både den veien og helt ute langs kysten.
Flott plass, gode varer og jille folk.
Er kjeme fornøyd med varene. Blomstene et større, kraftigere og billigere til sammenligning med Plantasjen. Bare elske denne plassen
Utrolig flott plass med enormt utvalg. Ble kos med kaffi og softis der etter handelen
Godt utvalg på planter mm. Bra priser. Luftig og oversiktelig. En liten kafeteria har de også, for fem som ønsker å kjøpe seg en kopp kaffe...
Et stort utvalg av flotte planter, men en stor ulempe at de ansatte ikke forstår/snakker norsk. En bonus er at man kan også få kjøpt grønnsaker.
Stort og flott gartneri. Utrolig mye gode grønnsaker. Fikk i tillegg lov å ta noen av bryllupsbildene min der, noe som gav svært gode resultater!
Meget flott sted for den blomsterinteresserte. Sommerblomster, krydder og grønnsak frøplanter, stauder og knallgode grønnsaker. Stort utvalg, rimelige priser.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Wiig Gartneri med offentlig transport


Myklaberget 300 meter
57
SK2006
SK2008

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Wiig Gartneri.

Orre gartner

åpningstider, plassering. Vikvegen 147 orre mat- og drikkebedrift kart bykart, satellitt visning. Wiig Gartneri adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Wiig Gartneri. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Wiig Gartneri med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Orre tomater Orre tomater 673 meter Tomater på Jæren vestlandet
Kryddergarden Kryddergarden 1 km Kryddergarden på Horpestad i Klepp produserer krydderplanter, plommetomater og sommer...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler