facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Willconnect

Willconnect

Info

Willconnect is an app that helps you connect to Wifi without having to write long passwords. You just need to scan a QR code and you are connected

Adresse: 3035 Drammen, Norway
Telefonnummer: +4796716561
By: Drammen
Postnummer: 3035



relaterte søk: LINK Arkitektur
Nærliggende lignende selskaper
Bizzy Bizzy 4 km Bizzy er appen for oss mellom 13-21 i Buskerud, som har lyst til å vite hva slags eve...
Anmeldelser
Sentral beliggenhet rett ved jernbanestasjonen. Moderne interiør, hyggelig betjening og OK frokost. Men der Thon tilbyr gratis kaffe både i resepsjonen og på rommet må man her betale kr 25 for en kopp. Har også en følelse av at Covid-19 benyttes som en unnskyldning for å redusere kostnader, feks rengjøring på rom og håndkleskift.
Nytt og friskt hotell med moderne rom og mørke, duse farger. Hyggelig betjening, og overraskende godt nivå på maten i Brasseri X. Spesielt fiskesuppen er en rett du fint kan blogge om.
Flott hotell,hyggelig betjening - litt i minste laget rom,men greit nok å sove i
Rett og slett er strålende hotell!
Flott og nytt hotell med strålende service. Vi sleit med en jypling uten musikksmak som holdt oss våkne til kl. 3, men resepsjonisten tok affære både i natt og i morges. Tipp topp!
Veldig god mat og dyktige medarbeidere.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler