facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Willys Verksted AS

Willys Verksted AS

Info

Willys Verksted AS I Narvik. Vi har siden 1981 drevet med demontering av kjøretøy, salg av bildeler. Selskapet driver og salg av biler. Godkjent verksted.



"Bilverkstedet ble etablert i 1990. Vi har offentlig godkjent bilverksted og reparerer alle bilmerker.Vi bygger også opp skadebiler for salg. Verkstedet er på ca. 300 kvadratmeter og godt tilrettelagt."
Adresse: Nedre øyra 7A, 8514 Narvik
Telefonnummer: 76960550
on.detskrevsylliw@tsop
By: Narvik
Rute: Nedre øyra 7A
Postnummer: 8514


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: bilopphuggeri, brukte bildeler, bilopphuggeri harstad, brukte bildeler akershus, bilopphuggeri bodø, finndel, haldorsen bildeler, brukte bildeler kristiansand
Nærliggende lignende selskaper
Volkswagen Svebjørn Auto As Volkswagen Svebjørn Auto As 586 meter Meget god service. Dyktige folk som går langt for å få bilen fikset og gjort i stand....
Parkhallen Parkering Parkhallen Parkering 3 km Flott anlegg og bredde plasser. Plasser for lading av elbiler
By1 Bilpleie By1 Bilpleie 4 km Günstig, raskt og prima Service!
Anmeldelser
Etter flere bomtur er på andre bilverksteder som enten ikke kunne eller ville hjelpe oss, kom vi til Willys Verksted. Han fikk fixet varsellyset på no time, og vi kunne fortsette på turen nordover. Topp service!
Hyggelige og kunnskapsrike folk. Synd de stenger dørene for godt ila høsten.
Bortgjemt skrot som var lite villige til å ta telefonen, kjørte innom for å få kjøpe en del på en lykt, de fant frem feil lykt og jeg måtte kjøpe hele lykten selv om jeg skulle bare ha pæreholderen, må nevnes lykten var i tillegg ødelagt...
Lite eller ingen respons på tlf eller mail. Virker som det generell liten interesse etter at tjenesten er betalt. Har kommet igjennom og fått svar en gang på over 2 uker etter flere/mange forsøk. Mail blir ikke respondert. Lite seriøst ift delesalg.
Super oppfølging av forespørsel, i tillegg til extraservice på lillejulaften for å få sendt del østover. Anbefaler absolutt Willys, og kommer gjerne innom Narvik en annen gang for rep og deler.
Dyktige fagfolk som er flinke og som kan mercedes, er kjempe fornøyd med de reparasjoner som er utført på min bil. Også ett stort pluss er respons tid på mail og kundebehandling generelt
Værste opplevelse hos en verksted. Spurte om pris til en del fra en gammel bil, fikk alt for høy pris forslag fra luften uten å vite hva slaks del det var. Dialog var veldig uhyggelig og jeg synes at en skal ikke oppføre seg slikt hos en kunde. Kommer aldrig igjen og vil fortele alle mine venner å ikke kjøre dit.
Har utelukkende bare positive opplevelser med Willys Verksted. Har hatt bilen min inne der flere ganger og er veldig fornøyd. Stian og co er veldig flinke og har meget god service.
Mens vrakpanterne i fleste byer tilbyr gratis henting av bilvrak, og noen tar opp til en tusenlapp, tilbyr Willys verksted å hente en bil sentralt i Narvik for verdien av vrakpanten 3000 kroner. Det må være definisjonen av overprising.
Hvis du vil handle problemfritt handler du noen andre plasser. God på kommunikasjon, men der stopper det. En mester på å utsette og trenere. Til slutt må du du involvere forbrukerrådet for å få fart på saken.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Willys Verksted AS med offentlig transport


Lyngveien 150 meter
400
632
Kvitsandøra 320 meter
400
632

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler