facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Wolds As

Wolds As

Info

Wolds As er en bedrift som hjelper deg og dine med å oppfylle dine ønsker . Vi satser på kvalitet og gode råvarer . Ring meg gjerne for en hyggelig prat eller send meg en mail å jeg svarer deg raskt :)



"Wolds-catering er opptatt av å levere den beste maten, med de beste råvarene .Vi lager mat til alle typer anledninger om det er til bryllup,konfirmasjon ,dåp,begravelse eller noe som er spennende ."
Adresse: Svartspettvegen 12, 2032 Maura, Norway
Telefonnummer: 92091504
By: Maura
Rute: Svartspettvegen 12
Postnummer: 2032


Nærliggende lignende selskaper
Gunhildrud Catering og Selskapsmat Gunhildrud Catering og Selskapsmat 1 km Det er helt topp mat og servering, kan anbefales på det beste.
Anmeldelser
Vi brukte Wold Catering i forbindelse med konfirmasjon. Presis levering og fantastisk mat. Satte særdeles stor pris på at de har en meny med mat som også konfirmanten selv satt stor pris på. Ikke bare smakte det utmerket, men presentasjonen av mat var nydelig. Alle i selskapet var fornøyd, også hovedpersonen. Vi kommer garantert til å bruke Wold Catering igjen, anbefales på det sterkeste.
Vi hadde koldtbord til konfirmasjon. Wolds Catering var lett å kommunisere med. Mye mat, veldig god mat og presis levering! Kan virkelig anbefales! Er ingen tvil hvem vi velger neste gang
Deilig mat og utrolig hyggelig personal/service! Leide lokalet ifm konfirmasjon. Dette gjør vi igjen - anbefales på det varmeste!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler