facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Woodify AS

Woodify AS

Info

Woodify er totalleverandør av brannimpregnert tre og finér til bruk i inne- og utemiljø.

Historie

Woodify er totalleverandør av brannimpregnert tre og finér til bruk i inne- og utemiljø. Vårt mål er å øke muligheten for bruk av treverk som bygningsmateriale, selv i miljøer hvor det stilles de høyeste krav til trematerialenes prestasjon ved brann, bestandighet og estetikk.
I vår produksjon benyttes utelukkende materialer av høyeste kvalitet, hvor kundens ønsker er i hovedfokus. Vårt produktsortiment av tre og finér er bredt, og vi er tilpasningsdyktige og fleksible med tanke på format, profiler og utførelse. Vi tilbyr alt fra standard dimensjoner til skreddersydde løsninger og ferdige moduler.

I samarbeid med Woodsafe Timber Protection AB kan vi levere alle våre produkter med markedets ledende brannimpregneringssystem. Woodsafe har mange års erfaring innen passiv brannsikring gjennom brannimpregnering av tre, og besitter unik kompetanse innen forbedring av trematerialers egenskaper ved brann. Les mer om de brann- og sertifiseringskrav som vi oppfyller sammen med Woodsafe på temasiden; Woodsafe Brannimpregnering.

Vi arbeider aktivt i samarbeid med Woodsafe for å øke kunnskapsnivået rundt brannbeskyttelse av tre og anvendelsen av dette. Vi ønsker å bidra til at rett brannbeskyttelse velges, og samtidig at nødvendige egenskaper kan dokumenteres på rett måte.

Vi kan levere alle våre produkter både med og uten brannimpregnering. Brannimpregnering fra Woodsafe tilfører treverket materialforbedrende egenskaper mot brann, uten å endre treets karakter eller egenskaper. Dette gjør det mulig for oss å levere produkter både med og uten brannimpregnering uten visuell forskjell.

Miljø er svært viktig for oss, derfor benytter vi oss kun av materialer som kommer fra skogbruk som er drevet på en bærekraftig måte, i henhold til internasjonalt aksepterte standarder.

Adresse: Strandveien 39-41, 3050 Mjøndalen
Telefonnummer: +47 95 401 501
By: Mjøndalen
Rute: Strandveien 39-41
Postnummer: 3050


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: woodify natur, natur kledning, brannpanel natur, spilemoduler, brannimpregnerte spiler, burnblock norge, finer kledning
Nærliggende lignende selskaper
XL-BYGG Eggedal Sag, avd. Mjøndalen XL-BYGG Eggedal Sag, avd. Mjøndalen 421 meter De var veldig tøvende med å ville skaffe varer som sto i tilbudsavisen men som de ikk...
Fossum Bygg AS Fossum Bygg AS 600 meter Oversatt av Google 0Kl Original 0Kl
fasadeConsult Aluminium as fasadeConsult Aluminium as 874 meter Leverandør av høykvalitets aluminium produkter som: Dører, vinduer, fasader og glasst...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler