facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for WoW-fotostudio

WoW-fotostudio

Info

Portrett /familie /barn
Gravid/ nyfødt /morgengave
Lager også artige foto-eventer til utdrikningslag, bursdag, vennekveld, etc. I studio eller etter ønske

Historie

Studioet ble startet fordi jeg som entusiastisk fotograf ønsket å utvikle mine ferdigheter og få muligheter til å utfolde og utfordre min kreative glede ved å fotografere med de fordelene, ikke minst teknisk, et studio gir.

Ved siden av at studioet gir rom for kreativ utfoldelse, tekniske muligheter og personlig utvikling, bruker jeg også studioet til ulike typer oppdrag, både ideelle som foto-workshops og kurs for ungdom i samarbeid med lokale ungdomsklubber, men også betalte oppdrag som; portrettfotografering, modellfotografi, produktfotografering, utsmykning, eventfotografering, m.m.

Jeg tilbyr også utleie av fotostudio, enten i mine lokaler, eller ferdig oppsatt hjemme hos deg. Dette er et konsept der kamera monteres på stativ, og studiolys/ blitz stilles inn, slik at du og dine venner kan ta bildene selv med fjernutløser i et profesjonelt studio. Kamera kobles til pc, så dere kan se bildene umiddelbart ettersom dere tar dem. Dere kan tilbringe tid for dere selv i studio, kanskje med en flaske vin, og utstyrt med fjernutløser kan dere hoppe, sprette, prøve ulike kostymer, og fotografere selv, med et profesjonelt studioresultat. Dette er et konsept som er fantastisk gøy og kan brukes som et element i et utdrikningslag, bursdagsfeiring, eller bare som en annerledes morsom kveld med venner. Dere får naturligvis med dere bildene på cd /dvd før dere går.
I dette konseptet kan fiksing av hår, styling, sminke, klær, m.v. tilbys gjennom avtaler med andre lokale aktører til rabatterte priser i forbindelse med leie av studio.
Prisen er avhengig av hva du /dere ønsker og hvor mange dere er, ta kontakt for en uforpliktende prat og pristilbud.




Etikett

WoW-fotostudio
Eier: Georg Bakkevik
Studioadresse: Storgata 13, 2335 Stange, Norge
Google maps: http://goo.gl/maps/xWnED
E-post: [email protected]
Postadresse: strandgata 61, 2317 Hamar
Org.nr. 998390427

Produkter

porterett, modell, kunstfoto, produktfoto..m.m.

Adresse: Storgata 13, 2335 Stange Stasjonsby, Hedmark, Norway
Telefonnummer: 90984192
on.oidutsotof-wow@tsop
By: Stange Stasjonsby
Rute: Storgata 13
Postnummer: 2335


åpningstider

Mandag: 09:00 - 22:00
Tirsdag: 09:00 - 22:00
Onsdag: 17:00 - 22:00
Torsdag: 17:00 - 22:00
Fredag: 13:00 - 22:00
Lørdag: 12:00 - 22:00
Søndag: 12:00 - 22:00

Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler