facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for X-IDE

X-IDE

Historie

Spennende sammenslåing i grafisk bransje.
(Trykksaksleverandøren AS, Grafisk Mailing data og distribusjon AS og CDDU Grafisk AS, medio desember 2012) Trykksaksleverandøren AS, Grafisk Mailing DD AS og CDDU Grafisk AS har besluttet å samle de tre virksomhetene til en ny og spennende aktør på det grafiske markedet, X-IDE. Dette innebærer en sterkere og mer konkurransedyktig virksomhet, den eneste leverandøren i Norge som leverer alt i eget hus fra design, trykk, adressering og distribusjon.
Dette medfører at X-IDE innehar høy kompetanse innenfor disse områdene, og vil kunne rådgi sine kunder om de faktorene som øker en trykksaks oppmerksomhet og kommunikasjonsevne. Det være seg innenfor valg av format, papirvalg, design og distribusjon.
X-IDE skal bli Norges mest fleksible grafiske bedrift, som gir mange nye muligheter for våre kunder og samarbeidspartnere. Vår intensjon er å jobbe tett mot våre kunder, ha smarte løsninger i forkant av produksjon, raskere levering og være en totalleverandør av grafiske tjenester.
X-IDÉ MEDIA vil ha 5 hovedsatsningsområder innen grafiske tjenester:
• Design og førtrykk
• Digitaltrykk
• Offset-trykk
• Storformat
• Distribusjon og adressering

Avslutningsvis vil vi informere om våre nye lokaler i Marcus Thranes vei 100 på Fjellhamar,
hvor vi vil være operative fra 15. januar 2013. Våre nye lokaler har kort avstand til postens hovedterminal. Vi ønsker alle gamle og nye kunder velkommen til å benytte seg av våre tjenester.



"Grafisk hus"
Adresse: Marcus Thranes vei 100, 1472 Lørenskog
Telefonnummer: 22 90 39 00
By: Lørenskog
Rute: Marcus Thranes vei 100
Postnummer: 1472


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Foliering av bil lørenskog
Nærliggende lignende selskaper
Fotograf Sverdrup Fotograf Sverdrup 923 meter Fotograf og grafisk designer basert i Oslo og Akershus. Jobber med foto, grafisk, et...
EdicoMedia EdicoMedia 3 km EdicoMedia leverer nettsider og grafisk design med fokus på stilrent design.
Anmeldelser
Stort utvalg av trykkesaker, profileringsartikler, arbeidstøy og gode klær av sterk kvalitet. Rask levering og gode priser. Veldig enkelt og greit å få hjelp med alt med logo på fra en plass.
stort utvalg av arbeidstøy, profileringsartikler, trykksaker og alt du trenger for å markedsføre din bedrift eller forening. gode priser og rask levering.
Et flott arbeidsgjeng og hyggelig service der, for dem som trenger trykksaker
Hyggelig betjening. Rask levering..
Elendig servise.
Oversatt av Google Serviceinnstilt !!; Original Service minded !!;
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler