facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for X3M Gokart Sørlandet

X3M Gokart Sørlandet
X3M Gokart er en helt ny bane på Sørlandet, med en lengde på 400 meter over to plan. Denne banen vil utfordre den største racing-entusiast, så vel som familien som ønsker en spennende og fartsfylt opplevelse. Vi ønsker å tilby en uforglemmelig og actionfylt opplevelse for både jenter og gutter, både ung og gammel.


"Velkommen til X3M Gokart, et av Europas mest moderne gokartsenter. På Sørlandssenteret finner du en helt ny bane, på over 400 meter over to plan!"
Adresse: Barstølveien 29, 4636, Kristiansand
Telefonnummer: 47801000
on.m3x@tsop
By: Kristiansand
Rute: Barstølveien 29
Postnummer: 4636


åpningstider

Mandag: 14:00-21:00
Tirsdag: 14:00-21:00
Onsdag: 14:00-21:00
Torsdag: 14:00-21:00
Fredag: 14:00-21:00
Lørdag: 10:00-22:00
Søndag: 14:00-21:00


relaterte søk: Gokart Kristiansand Sørlandsparken, Gokart Kristiansand pris
Anmeldelser
Veldig bra og moderne gokart senter, med elektriske gokarter! Hyggelig administrasjon, og rimelige priser. Gokartene er overraskende spreke, og banen er en veldig gøy utfordring. Anbefaler alle som er i området å ta en tur innom
Høyttaleranlegget og RaceFacer funket ikke helt som det skulle. Ellers var gjennomgangen av sikkerhet, utstyr og slikt veldig bra. Var enkelt å forstå hva vi måtte gjøre, og bra karter og bane
Dette er det dummeste opplegget jeg noen gang har vært vitne til. Skulle kjøre en turnering som heter Sodi. Men noe så useriøst å dårlig opplegg har jeg aldrig sett, der ingen ting er på stell, som start kontigent , klokkeslett stemmer ikke. Men toppet seg i dag når det ikke var nok påmeldte så ble ikke noe kvalifiseringsrunde alikavell…. Men ingen varsel før en kommer på plassen.
Gjennomført opplegg - proffe & hyggelige ansatte! Moderne el-gokarter som går bedre enn sine konkurrenter på bensin De var også helt identiske på effekt og veigrep - her er det kjøring og ikke karten som avgjør Fikk en ny opplevelse med gokart, anbefales varmt!
Var innom på pre-opening idag. Anbefaler på det sterkeste! Veldig imponerende sted med stor entré og sitteplasser med vinduer ut mot banen. Det føles lyst og åpent, selv om det er nede i kjelleren. Vi var en gruppe på 6 som kjørte 2 heats og kunne gjerne kjørt flere. Skal ta med meg venner og familie hit i fremtiden.
Bra bane, instrukser og sikkerhetsklarering. Fint og nytt sted. Men ikke fullt så gokarter, de var elektriske, spant fort og hadde lite bakkefeste. De hadde heller ikke sikkerhetsbelte. Likte alt bortsett fra gokartene, og det er jo litt synd når det er de som er selve opplevelsen.
Litt dyrt, men veldig moro. Boost knappen min virket ikke eller det føltes ikke sånn. Anbefaler minst to heat.
Kul bane. 2 nivåer, bakker med svinger. Kjempemoro
Fin bane, engasjerte ansatte og artige karter
Fantastisk morro. Og strålende ansatte 10/10
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til X3M Gokart Sørlandet med offentlig transport


Sørlandssenteret vest 140 meter
A26
M1
Sørlandstunet 150 meter
A26
M1
Sørlandssenteret terminal 220 meter
100
587T
M2
N101
Sørlandssenteret øst 450 meter
100
A26
M1
M2
N101
Skibåsen 470 meter
A26
M1

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon X3M Gokart Sørlandet.

Kri̇sti̇ansand gokart

åpningstider, plassering. Barstølveien 29 kart bykart, satellitt visning. X3M Gokart Sørlandet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på X3M Gokart Sørlandet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om X3M Gokart Sørlandet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler