facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Xfit stavanger

Xfit stavanger

Info

Nytt treningssenter midt i hjerte av Stavanger. Vårt mål er å gi alle den beste treningen innen, cross training, styrke trening og kampsport ,



"Vi på Xfit er opptatt av at du får det beste innen trening og trivsel, at du føler deg velkommen og hjemme hos oss.Vi har dyktige trenere som lever for det vi driver med, enten det er styrketrening, cross training eller kampsport.Vi gir deg det beste innen det du ønsker. Personlig oppfølging er en selvfølge hos oss.Hans Petter er daglig leder på Xfit. Etter mange år som utøver og trener i mange ulike kampsportarter vokste det frem et ønske om å nå ut til enda flere med nye og unike treningsmetoder.Hans Petter startet Xfit for å hjelpe flere til å trene mer effektivt, lære seg gode selvforsvarsmetoder eller la utøvere bli så gode som mulig.Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat "
Adresse: Lars Hertervigs gate 3, 4005 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 91593372
on.regnavats-tifx@isnah
By: Stavanger
Rute: Lars Hertervigs gate 3
Postnummer: 4005


åpningstider

Mandag: 05:00 - 00:00
Tirsdag: 05:00 - 00:00
Onsdag: 05:00 - 00:00
Torsdag: 05:00 - 00:00
Fredag: 05:00 - 00:00
Lørdag: 05:00 - 00:00
Søndag: 05:00 - 00:00


relaterte søk: xfit stavanger email, stavanger mma, xfit stavanger stavanger, boksing stavanger, treningssenter stavanger, kimura stavanger, crossfit stavanger, gym stavanger
Anmeldelser
Skulle starte utdrikningslag for ei venninne her med en treningsøkt. Daglig leder avlyser kvelden før etter kl 17:00 med en kort mail og ingen tilbud om verken en annen trener eller noen form for erstatning. Anbefaler ikke å planlegge noen aktiviteter for utdrikningslag her. Ikke til å stole på!
Beste treningsenteret i Stavanger sentrum. Gode folk og god stemning både på ansatte og de andre som trener her. Anbefales. Gunstig pris også
Meget bra treningsenter som gir mye bang for the buck! Ikke ofte jeg finner alt jeg ønsker av apparater og utstyr på ett enkelt treningsenter, men det gjør jeg her, inkludert kampsportmatter og boksesekker. Hyggelig og serviceinnstilt betjening, og alltid rent og ryddig. Anbefales til alle som søker et treningssenter Stavanger sentrum!
Lite senter med mye og god kvalitet på utstyr. Bra med åpningstider. Det som trekker ned er servicen. Vært medlem i lang tid og har aldri opplevd noe form for god kunderservice. Jeg har gjentatte ganger vurder å si opp medlemskapet pga av mangel på service, men har vært så fornøyd med åpningstidene at jeg ikke har gjort det. Det siste som skjedde er at jeg skulle fryse medlemskapet, men ble plutselig bare sagt opp. Det var dråpen, og jeg er ferdig med dette senteret.
Hyggelig miljø og grei plass. Kan bli litt mye til tider nå når det har kommet en del nye medlemmer. Bra priser med mulighet for kampsport. Enkelte ganger det mangler musikk på anlegget som trekker ned disse gangene er i et kraftig mindretall.
Stort, ryddig, gode vekter og så har dem kampsport stor fornøyd
Har det meste man trenger av utstyr, sjelden for travelt, det er av og til en søt hund der
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Xfit stavanger.

Stavanger treningssenter

åpningstider, plassering. Lars Hertervigs gate 3 stavanger personlig trener kart bykart, satellitt visning. Xfit stavanger adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Xfit stavanger. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Xfit stavanger med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler