facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Xtreme Sport

Xtreme Sport

Info

Sjekk www.xts.no jevnlig for det beste kampsportutstyret!

Historie

Xtreme service, Xtreme kvalitet og Xtremt utvalg. Alt innen kampsport! Vi ligger sentralt til i Oslo på Youngstorget 1, på hjørnet av Youngs gate og Youngstorget. Vi er også på nettet, på www.xts.no.

Vår filosofi er at vi skal være best på service, kvalitet og vareutvalg! Alt utstyr levert av Xtreme sport, kommer fra leverandører som har produsert utstyr til mange store og kjente merker i flere tiår, så utstyret blir i høyeste grad produsert av kvalifiserte folk. Xtreme sport sitt utstyr gjennomgår utrolig mange ledd før en vare blir klar for salg, dette for å sikre den høye kvaliteten som Xtreme sport er kjent for.

Denne kvalitetsprosessen er både tidskrevende og kostbar, men vi føler at dette er høyst nødvendig for å sikre kunden et produkt som til enhver tid har god kvalitet.

Xtreme sport er svært bevisst over det store ansvaret som stilles til oss som en seriøs leverandør. Ved å være en pålitelig og seriøs leverandør av kvalitetsutstyr ønsker vi også å bidra til at de forskjellige kampsportgrener utvikler seg. Hos oss har kunden ALLTID første prioritet og vi satser høyt for å tilby kunden BEST service og kvalitetsutstyr til en meget konkurransedyktig pris. Vi skal ta våre kunder på alvor og høre på deres tilbakemeldinger, så da har dere oss tilgjengelig her på facebook og vi er også på Twitter. Tips også dine kampsport venner om denne gruppen!

Adresse: Masengveien 1, 1814 Askim, Norway
By: Askim
Rute: Masengveien 1
Postnummer: 1814


åpningstider

Mandag: 09:30 - 16:30
Tirsdag: 09:30 - 16:30
Onsdag: 09:30 - 16:30
Torsdag: 09:30 - 16:30
Fredag: 09:30 - 16:30

Anmeldelser
Alltid hyggelig betjening som har kunnskap om det du spør om.
Veldig bra service og hyggelig betjening!!
Alltid god service, blide medarbeidere og alltid gode tilbud / priser.
Dårligste sportsbutikk jeg har vært i når det gjelder fiskeutstyr. Første og siste gang jeg er på besøk.
Hyggelig folk jobber der og holder butikken ren og kundene fornøyd. Produktkvaliteten er passe bra, som alle andre sport kjeden og. Utvalg er bra, prisene er nok litt høyt for hva du får
Stort utvalg, hyggelig og serviceinnstilt betjening.
Bra kundeservice! Kjøpte sykkelpedaler og fikk gratis montering med en gang. Sykkelreperatøren fylte også luft i dekkene mine.
Veldig god service!
Takk for hjelpen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler