facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for XXL

XXL
Adresse: City Nord Stormyra, 8008 Bodø, Norge
Telefonnummer: 24 08 34 40
Stat: Nordland
Distrikt: Bodø
By: Bodø
Postnummer: 8008


åpningstider

mandag: 10:00–21:00
tirsdag: 10:00–21:00
onsdag: 10:00–21:00
torsdag: 10:00–21:00
fredag: 10:00–21:00
lørdag: 10:00–19:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
Tilbyr ikke prisløfte lengre så vi ble bedt om å ta med produktet fysisk tilbake levere det tilbake for så å kjøpe det på nytt igjen billigere. Veldig tungvint for kunden, ellers grei butikk og hyggelig ansatte!
burikkmedarbeider vet hva de gjør, og det er konfortabelt og ta kontakt :D
Billige priser går på bekostning av kunnskap om reprasjoner på sykkel.nnVerksted stengt ut året. Garantisak på defekt sykkel. Dvs man blir uten sykkel til pendling om vinteren. Hipp hurra nn1500 ikke inkl deler for å sette på en kjede og justere bremsene..
Bra butikk, men jeg mener fortsatt at skal du jobbe i jakt å fiske avdelingen så skal du ha kunnskap om netopp dette. Er 3 gang jeg er der uten at dem ansatte kan fylle ut skjema for salg av våpen ved kjøp og varen ikke blir med hjem.
Når du bestiller ny vare hos xxl, må du ikke forvente at du får en ny vare. Bestilte briller på nett for litt til bake. Overraskelsen var stor da jeg åpnet pakken for å finne brillene i en åpen plastikkpose. Da jeg tok ut brillene var de skitten, ripete, bokstav manglet på logoen og ene armen er løs slik at brillene ikke sitter skikkelig på.nnI kontakt med kundeservice viser xxl seg å være skikkelig rause. De tilbyr 30% avslag på en vare som hadde gått som gis vekk på finn.nnKundeservice evner ikke en gang å foreslå at jeg kan gå på lokalt varehus og bytte brillene i nye. Det eneste kundeservice kan si er at de beklager, og at jeg kan sende brillene i retur.nnDet er så dårlig kundeservice at jeg blir målløs.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler