facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for XXL Jessheim

XXL Jessheim
Adresse: Storgata 6, 2050 Jessheim, Norge
Telefonnummer: 22 32 93 20
Stat: Akershus
Distrikt: Ullensaker
By: Jessheim
Rute: Storgata
Husnummer: 6
Postnummer: 2050


åpningstider

mandag: 10:00–21:00
tirsdag: 10:00–21:00
onsdag: 10:00–21:00
torsdag: 10:00–21:00
fredag: 10:00–21:00
lørdag: 10:00–19:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
Veldig dårlig kundeservice!n1 Ringer Kundeservice 8 ganger for at de skal kunne ta opp. Siste gang jeg ringte tok en ansatt opp tlf, og sa at de skulle ringe meg straks, men ble aldri ringtnn2Står på nettsiden at de har varen tilgjengelig, og når du kjører nesten 2 timer for å få tak i varen. Så forteller de deg at de ikke har varen.nn3 Dette viser hvor ‘’interesserte’’ ansatte er i jobben sin.
Enkelt og greit, stort utvalg, selvbetjente kasser, og meget hyggelige og behjelpelige ansatte.
Stort, har mye og gode priser. Det kan ta veldig lang tid å få hjelp, men den har vært stort sett god når jeg har fått den..
Elendig service. Jeg kjøpte en dyr romaskin som det var en feil med. Tok kontakt med XXL dagen etter for å bytte maskinen og få en maskin som fungerer. Ble avvist av butikken på Jessheim og fikk beskjed om å selv ta reklamasjonssaken med XXLs leverandør. XXL ville ikke ta ansvaret for feil på produktet. Dette er uakseptabel kundeservice.
Jeg ble sint Jeg spurte xxl-ansatte om råd, og hun ga meg dårlige råd! Jeg ville bare ha det riktige vaskemiddelet til en dunjakke, og hun anbefalte en impregnering! Jeg kunne ha gitt meg selv bedre råd. Nå er enda en dag tapt, jakken er fortsatt ikke vasket, fordi jeg må kjøpe riktig VASKEmiddel. Neste gang skal jeg bare dra av etiketten for å lese detaljene, for jeg stoler ikke på personalet lenger.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler