facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for XXL Sport & Villmark Harstad

XXL Sport & Villmark Harstad
Adresse: Verkstedveien 7, 9406 Harstad, Norge
Telefonnummer: 24 08 34 60
Stat: Troms
Distrikt: Harstad
By: Harstad
Rute: Verkstedveien
Husnummer: 7
Postnummer: 9406


åpningstider

mandag: 10:00–20:00
tirsdag: 10:00–20:00
onsdag: 10:00–20:00
torsdag: 10:00–20:00
fredag: 10:00–20:00
lørdag: 10:00–18:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
Kunnskapsløse og lite service innstillt.nHandlet el sykkel som fikk problem før garanti var løpt ut. Dem sa det var batteriet, og at dette ikke var dekket av 5års reklamasjon. Etter jeg fikk byttet batteriet selv, viste deg seg at det var gåen motor, men da var det gått over 5års reklamasjon. Da nektet dem for å ha hatt sykkelen min inne, og ville ha bevis.nAldri mer XXL
I dag var det grei der . Ved kassen er der alltid noen - verre ellers i forretningen . Syntes jeg ser færre ansatte enn før ? Irriterende når det ikke er priser på varene . I dag møtte jeg på dette problemet på to ulike plagg .
Nekter å ta imot kontant betaling.nnIfølge sentralbankloven § 14 er sedler og mynter kontanter utstedt av Norges Bank tvungent betalingsmiddel. Bestemmelsen er deklaratorisk i den forstand at partene i et betalingsoppgjør står fritt til å avtale hvilke betalingsmidler som skal benyttes. Det følger imidlertid av finansavtaleloven § 38 tredje ledd at «forbruker har alltid rett til å foreta oppgjør med tvungne betalingsmidler hos betalingsmottakeren».
Godt utvalg å god hjelp og informasjon ved kjøp av sykkler
Tja, kjøpte swisseye sportsbriller og oppdaget hjemme at i esken var det bare to par linser... Kjempemorro. Har dere ikke kunne sende brillan i posten? Er ikke noe lønnsomt å kjøre ekstratur fra Øksnes.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler