facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Øya Handelspark

Øya Handelspark

Info

Øya Handelspark er et ledende handelsområde i Larvik. Handelsparken består av en rekke landsdekkende kjedeaktører med et bredt vare- og tjenestesortiment.

Historie

Øya Handelspark er et ledende handelsområde i Larvik. Handelsparken består av en rekke landsdekkende kjedeaktører med et bredt vare- og tjenestesortiment. Her finner du faghandelsbutikker som: Plantasjen, Jula, Meny, Montér, Mekonomen, Varmefag, MegaFlis, Tools, Larvik Motor AS, Bygg selv, Frontal, Riis Bilglass.

Øya Handelspark har ingen informasjonstelefon for publikum. Henvendelser til butikkene stilles direkte til den enkelte butikk.

Andre henvendelser rettes til Christian Lorck, Hans Gaarder Eiendom AS på tlf 413 01 140 i senterets åpningstider.

Adresse: Elveveien 10, 3262 Larvik, Norway
Telefonnummer: 33121250
By: Larvik
Rute: Elveveien 10
Postnummer: 3262


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Øya Handelspark.

Larvik shopping og detaljhandel

åpningstider, plassering. Elveveien 10 kart bykart, satellitt visning. Øya Handelspark adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Øya Handelspark. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Øya Handelspark med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler