facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Øya i Akerselva ved Månefisken

Øya i Akerselva ved Månefisken
"Månefisken selskapslokaler er åpent mandag-fredag kl. 10.00-16.00 kontortid.Café Månefisken er stengt for sesongen og åpner igjen i mai 2023."
Adresse: Sagveien 24 A , Oslo 0459, NO
By: Oslo
Rute: Sagveien 24 A
Postnummer: 0459



relaterte søk: Månefisken meny, Sagveien 23A Oslo, Månefisken leie, Månefisken historie, Café Månefisken, Månefisken parkering, Månehallen, Selskapslokaler Oslo
Anmeldelser
Skuffet over maten, men ellers koselig sted. Ikke noe wow faktor men ok.Mat: 2/5
Bra sted for selskap. Ok restaurant dog uten wow-faktor. Det blir hva man gjør det til.
Månefisken er et flott sted hvor du sitter helt innpå Akerselva og da kan nyte en god vaffel og en øl
Bra atmosfære. Idyllisk til ved Akerselva. Personalet er fantastisk. Anbefaler Panini med pesto, ost og italiensk salami, og deres gulasjsuppe.
Fantastisk flott beliggenhet og utrolig bra minner fra gode stunder i 1990 og utover
Det eneste som svarte til forventningene var lokalet. Ellers altfor få og lite imøtekommende servitører. Julebuffet som var tom for mat før halvparten hadde forsynt seg. Blir ikke flere besøk hit.
Kult lokale og god drikke. Men det var altfor lite julemat i forhold til antall deltakere. Det var også altfor få servitører til de vi var. Det var også ikke konsekvens i forhold til smittevernreglene. Enten fikk de følge de helt slavisk eller droppe de, siden vi var der i et lukket selskap og det kun var oss.
Var i et selskap hvor drt var blitt klusd med matebestillingen. Maten kom ikke. De to som jobbet der gjorde en formidabel jobb og ordna mat og prøvde så godt de kunne. Disse to dameneer eneste grunnen til at de ikke får 1 stjerne. Dårlig luft der inne, ikke godt nok hygiene tiltak for covid-19. Skandale av firmaet ellers.
Et av de koseligste stedene du kan ta en øl i Oslo. Spesielt fint når det blir mørkt, med fine varme lys og Akerselva som renner rolig forbi
Koselig sted men føltes litt trangt spess mange gjester.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Øya i Akerselva ved Månefisken.

Oslo turgåing

åpningstider, plassering. Sagveien 24 A oslo lokale perler kart bykart, satellitt visning. Øya i Akerselva ved Månefisken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Øya i Akerselva ved Månefisken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Øya i Akerselva ved Månefisken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Våghalsen Våghalsen 17 meter
Vøyensvingen Vøyensvingen 129 meter
Ringnes-skiltet Ringnes-skiltet 245 meter
Forvirrende dør Forvirrende dør 249 meter
Beierbrua Beierbrua 252 meter
Kiellands Hus: skriveleif Kiellands Hus: skriveleif 302 meter Hyggelig lite kjøpesenter med godt utvalg i butikkene, stort utvalg for oss med cølia...
Biermanns gate Biermanns gate 309 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler