facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Øya Maritim

Øya Maritim

Historie

Møtestedet i mjøsa! Serveringen i Sund båthavn på Helgøya. Åpent på finværs dager, med faste åpningstider i skoleferien. (13.00-23.00)



"Kun åpent om fint vær etter skoleferien!Øya Maritim holder åpent i perioden Mai til September hvert år. Øya Maritim har faste åpningstider i skoleferien. For info utover dette sjekk våre facebook sider. /oyamaritim"
Adresse: Helgøyvegen, 2350 Ringsaker
By: Ringsaker
Rute: Helgøyvegen
Postnummer: 2350


åpningstider

Mandag: 12:00 - 23:00
Tirsdag: 12:00 - 23:00
Onsdag: 12:00 - 23:00
Torsdag: 12:00 - 23:00
Fredag: 12:00 - 23:00
Lørdag: 12:00 - 23:00
Søndag: 12:00 - 23:00


relaterte søk: helgøya, bakt potet helgøya
Nærliggende lignende selskaper
Frich’s Motell & Spiseri Rudshøgda Frich’s Motell & Spiseri Rudshøgda 19 km Enkel overnatting. Topp service fra personale, ordnet god frokost, uavhengig av meny
Prøysenhuset Prøysenhuset 19 km Visste ikke at dette eksisterte før i dag. For er sted! Kommer tilbake med tantebarna...
Anmeldelser
Elsker klassisk potet og en øl her på fine sommerdager. Har også fått QIR bestilling, slik at man slipper kø. Må hit noen turer hver sommer. Flott stoppsted om du kommer med båt eller langs veien. Eneste jeg har hatt å utsette var at tidligere var potene fra England. Usikker på om potene i år fortsatt er engelske eller om de har gått over til norske? Syns man midt i poteland bør få norske poteter med tanke på bærekraft og den norske bonden etc.
Utrolig koselig sted med god mat og drikke, ligger idyllisk til på/ved havna på Helgøya. Den bakte poteten med pulled pork var helt sinnsykt god, kan anbefale denne på det varmeste Noen i følget valgte baguette og den vanlige bakte poteten og også de var strålende fornøyd, så maten her er veldig god Det kan nok fort bli en vane å reise hit for å spise lunch når vi er på båttur Anbefales
Er veldig lang ventetid på mat populære dager, men god mat og fin havn. Lett tilgjengelig med båt, sykkel og bil.
Utsikten og fasilitetene, det kan ingen ta fra dem. Bestillingsrutinen av mat og drikke derimot, der er det store forbedringspotensialer. Hadde det i tillegg vært flere og større søppelkasser tilgjengelig, ville det vært enklere å kvitte seg med søpla etter maten, selv om det ikke var den du bestilte. Har til dags dato ikke fått det jeg bestilte på første forsøk, den sitter det som regel noen andre å spiser.
Fint sted å være når solen skinner! Spiste bakt potet og pulled pork som smakte overraskende godt! Rimelige priser på både mat og drikke.
Fantastisk atmosfære. Hyggelig betjening. God potet. Kan være nøyere med å tørke av bordene. Men ellers helt topp.
Bakte poteter...nydelig. Koselig plass, hyggelig betjening. Kjøpte potet med skagensalat...nammmm. Hærlig ved Mjøsa, Skibladner passerte.
God mat uten tvil! Kjøpte mat via vipps. Satt nøyaktig 1 time før vi fikk maten… de ved siden av oss bestilte og satt kun 10 minutter og fikk maten sin. Da servitøren kom bort med maten var han selv usikker på om det var riktig bord og gikk igjen bort ifra bordet vårt.. og kom tilbake hvor det utrolig nok var maten vår. Alt i alt, helt greit. Kommer nok ikke tilbake hit pga så lang ventetid.
Rask ferdig mat som er varm. Deres bakte potet er saftig og med masse god topping, trengs ikke ekstra topping mer en nok topping fra før. Det mase fine sitte plasser der enten om du vil site med vanne eller under takk.
Vi har spist her endel ganger nå. Har ikke noe negativt å si om stedet. Knall gode bakte poteter. Eneste som trekker litt ned er prisen. Noen kroner ned gjør susen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler