facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Yes vi leker Fornebu

Adresse: Fornebulandet, 1360 Fornebu
Telefonnummer: 66695066
By: Fornebu
Rute: Fornebulandet
Postnummer: 1360


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: Yes vi leker nettbutikk, Yes Vi leker Larvik, Lekebutikk Fornebu S, Yes Vi leker Drøbak, Yes vi leker Ørsta, Yes vi leker Kundeavis, Yes vi leker Austevoll, Yes vi leker Rødberg
Anmeldelser
Et fint og trivelig lite senter! Ikke for mye folk, alt virker veldig rent, pyntelig og ordentlig. Det er umulig å ikke senke skuldrene her. Dette senteret har også alt som trengs etter min mening, så hit kommer vi gjerne tilbake:
Stort og flott kjøpesenter, lyst og trivelig med et godt utvalg av butikker. Hyggelig sted å tilbringe tid både sommer og vinter.
Ok senter, men ikke lett å finne butikk jeg så etter. Mange trapper og innganger så jeg fant ikke bilen når jeg skulle hjem. Panikk, men ok til slutt.
Veldig hyggelig senter med godt utvalg i butikker. De ansatte er utrolig hyggelige og imøtekommende. Alltid hyggelig å handle her.
Helt vanlig kjøpesenter. Altfor mye stress for meg. Men her finner du nok det meste.
Liker senteret godt, det ligger fint til på grunn av at jeg er innom der føre turen min ned til Nansenparken og Snarøya.
Fint senter med variasjon av butikker. Du kan få tak i det meste på et og samme sted. Både eksklusive og mindre eksklusive butikker. Bra med parkeringsplasser. Koselig å kunne spise utendørs på sommerstid.
Rolig senter, bra, gratis parkering, eksklusive butikker.
Veldig glad i fornebu sentere elsker å handle på Fornebu senter det er veldig fine klær
Mange butikker, men mangler en butikk av typen: Jula, Rusta eller Clas Ohlson
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler