facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Yogano

Yogano

Info

Yogano er eit lavterskel yogastudio i Ulsteinvik som tilbyr kvalitetsyoga med sertifiserte yogaIærarar. Yogano opnar i Ulsteinvik sentrum 5. august 2017!

Etikett

Yogano er eit lavterskel yogastudio i Ulsteinvik som tilbyr kvalitetsyoga med sertifiserte yogaIærarar. Yogano vart etablert som Bygdeyoga i 2014 og opna sommaren 2017 som Yogano i Bjørndalsvegen i Ulsteinvik sentrum.

Namnet Yogano speilar at essensen i Yoga handlar om å finne tilstadeverelse og at yoga er eit verkty til å finne no. Å vere tilstade her og no er ei utfordring for mange menneske i det moderne samfunn. Yogapraksis hjelper oss å finne ro og tilstadeverelse gjennom fysiske øvingar, pust og meditasjon.

Det finnast mange yogaformer, og Yogano har eit bredt spekter av opne timar og kurs slik du kan finne ei yogaform som passar for deg. Yogano tilbyr rolege timar som Medisinsk Yoga, Yin Yoga og Yogaspa og meir dynamiske og fysiske timar som Flyt-yoga, Ashtanga yoga, tematimar med meir.

Vi ønskjer å tilby ei varm og inkluderande atmosfære som er innbydande for alle typer menneske. Vi håper å sjå deg på yogamatta saman med oss. Velkomen!

Adresse: Bjørndalsvegen 15, 6065 Ulsteinvik, Norway
Telefonnummer: 47386097
on.onagoy@tsop
By: Ulsteinvik
Rute: Bjørndalsvegen 15
Postnummer: 6065



relaterte søk: yogano ulsteinvik, norsk yogaskole, bygdeyoga
Nærliggende lignende selskaper
Pernilles Clinique Pernilles Clinique 308 meter Bare vidunderlig
Psykolog Melinda Garden Psykolog Melinda Garden 863 meter Psykolog på Søre Sunnmøre. Deler nyhende og tips om mental helse. Arbeider ved Medi3,...
Noy Frisør As Noy Frisør As 914 meter Dyktig frisør! Alltid hyggeleg og imøtekomande
Cryo Klinikken, Ann-Kristin Kvalen Cryo Klinikken, Ann-Kristin Kvalen 997 meter Mi varmaste anbefaling. Kjempeflinke og gode resultat på behandling av /for div. Smer...
Ulstein Thaispa & massasje Ulstein Thaispa & massasje 1 km Oversatt av Google Jeg deltok ikke i massasjen, men Norwegias fantastiske, endeløse f...
Massasje terapi Ulsteinvik Massasje terapi Ulsteinvik 2 km Beste massasjen jeg har fått! Sterk, rolig og fokusert, Inga.
Anmeldelser
Fantastisk opplevelse, verkeleg avslappende Kjempe flink lærer og koselig lokal
Oversatt av Google Fint sted Original Nice place
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler