facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for YourClean AS

YourClean AS ble startet i 2020 og har allerede etablert seg som en profesjonell aktør med godt omdømme.

Vårt fokusområde ligger primært i brakke- og kontorvask, men vi har også markedsledende tjenester og produkter som vi kan tilby innen alt fra vindusvask til garasjevask.

Nøkkeltjenester:
renhold, smittevask, vindusvask, utvendig vask

"Sky Facility AS har levert renholdstjenester fra midt-2020, med et team av medarbeidere med over 20 års erfaring i bransjen. Vår prestisje ligger i å oppfylle alle våre kunders behov og det på en tilfredsstillende måte.Vårt fokusområde ligger primært i brakke- og kontorvask, men vi har også markedsledende tjenester og produkter som vi kan tilby innen alt fra vindusvask til garasjevask."
Adresse: Strandveien 13, 1366, Lysaker
Telefonnummer: 90130590
on.naelcruoy@tkatnok
By: Lysaker
Rute: Strandveien 13
Postnummer: 1366


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon YourClean AS. Strandveien 13 kart bykart, satellitt visning. YourClean AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på YourClean AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om YourClean AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler