facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for YX 7-Eleven Brødløs Halden

YX 7-Eleven Brødløs Halden

Historie

For Norge utgjør dette 90 stasjoner. Ved at selskapene nå går sammen, gir dette kundene et bedre tilbud av Shells kvalitetsdrivstoff til konkurransedyktige priser, samt moderne butikker med et spennende utvalg av varer. Disse stasjonene vil gi bilistene et vesentlig utvidet vare- og produktsortiment.

Som på våre øvrige Shell servicestasjoner, selges det også på Shell/7-Eleven våre Shell Helix motoroljer og andre av Shells bilpleieprodukter. Alle stasjonene gjenkjennes ved at de har en prismast med begge logoer i tilknytning til stasjonen.

Adresse: Rokkeveien 8, 1779 Halden
Telefonnummer: +4769212990
By: Halden
Rute: Rokkeveien 8
Postnummer: 1779


åpningstider

Mandag: 06:00 - 23:00
Tirsdag: 06:00 - 23:00
Onsdag: 06:00 - 23:00
Torsdag: 06:00 - 23:00
Fredag: 06:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 23:00
Søndag: 08:00 - 23:00

Anmeldelser
Svært dårlig service. Brukte selvvaskehall, når automaten tok pengene uten at jeg fikk brukt vaskeprogrammet defekt maskin spurte jeg om jeg kunne få pengene tilbake for å bruke den andre hallen, eller prøve på nytt. Den ansatte i kassen lot meg verken få pengene tilbake eller få rabatt på paletter. Det var heller ingen hjelp å få til å bruke selvvaskemaskinen når denne ikke fungerte. Jeg er stort sett svært fornøyd med YX, men ikke denne gangen. Håper dere blir bedre på service. Vasker ikke her igjen.
En kvinne bak kassa virker alltid sint. Har vært mange ganger der og hver gang jeg kjøper noe så blir jeg snakket til på et sint måte eller et dårlig tone fra en kvinne bak kasse. Virker som om de ikke har tålmodighet for kundene. Også i tillegg når man bestiller en varebil eller henger så bruker de ikke tid for å gjøre dem klar for kunden. Jeg bestilte varebil og henger og måtte bruke halv time for å kontrollere at signaler fra varebilen blit også sendt til tilhengeren.
39 kr for en kaffe, 36 for iskaffe. Jeg kjøpte en kaffe man for bare en liten og en soft ice for nesten 100 kr! 98 Alt er stort sett dyrere her enn andre bensinstasjoner, men vennlig betjening. Fikk lov å stå natten med bobilen. Litt trangt og mye støy. Ble tutet på av en stor tankbil. Hunden min ble vettskremt. Hvorfor kan ikke også de store lastebilene ha et horn som lager mindre lyd? Uansett takk at det finnes en nattåpen i Halden.
Dårlig kundeservice. Tar kun 1 bestilling av gangen så man må vente på at den ene burgeren blir ferdig slik at man får bestilt sin egen! Helt håpløst! Ser også ustelt ut og dårlig holdning. Skjønner at det er natta og kjedelig men når kunder kommer inn døra og man driver med kundeservice, er det en selvfølge å ønske kunden"E" velkommen med ett smil værtfall.
Veldig hyggelig og ihvertfall veldig god Milkshake
God bensinstasjon som er døgnåpen. Hyggelig og behjelpelig personale, gode priser på utleie av varebil og henger. Stort pluss at de bruker Too Good to Go!
Bra priser på pølser
Veldig gode burgere, hyggelig betjening, stort utvalg av varer og døgnåpent. Eneste negative er at selv vasken er trang og har dårlig høytrykksspylere.
Første gang vi er på denne stasjonen. Vi kom inn fordi vi har punktert og måtte ha luft i dekket for å komme oss videre, jeg spurte damen i butikken om de hadde sånn til å fylle luft med, hun sa at det hadde de ikke. Men takket være en veldi hyggelig mann som også var kunde der fikk jeg hjelp til å finne en, det viste seg at de hadde en sånn på veggen utenfor. Jobber du på en bensinstasjon bør du etter min mening vite litt mer enn som så.
Dårlig selvvask hall. Ikke mulighet for å få varmt vann i bøtte så man kan vaske med svamp. Kun høytrykk og av det blir ikke bilen ren
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon YX 7-Eleven Brødløs Halden.

Halden bensinstasjon

åpningstider, plassering. Rokkeveien 8 halden bilvask kart bykart, satellitt visning. YX 7-Eleven Brødløs Halden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på YX 7-Eleven Brødløs Halden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om YX 7-Eleven Brødløs Halden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Shell Shell 22 meter Standard selvbetjent besinstasjon, brusautomat,gassflaskeautomat. Det er prisene som...
Halden Bilpleie Halden Bilpleie 2 km Lakkbehandling billakk beskyttelse
Bingo 1 Bingo 1 2 km Min mor var her, før ho døde
Pro Carwash  Halden Pro Carwash Halden 2 km Fikk tid for polering raskt. Bilen var veldig stygg og lakken helt som sandpapir. De ...
ESSO Risum ESSO Risum 3 km Her liker jeg å fylle drivstoff og ta en god kopp kaffe, alltid like hyggelig.
ESSO RISUM ESSO RISUM 3 km Kø med folk som skulle kjøpe kioskvarer. Den stakkars mannen bak disken løp frem og t...
YX Øberg - Din lokalstasjon YX Øberg - Din lokalstasjon 4 km Fine lokaler og hyggelig personale.
YX Øberg -Hovland YX Øberg -Hovland 4 km God burger og enda bedre pommes frites. God kundeservice, rent og bra utvalg på pizza...
Berg bilpleie Berg bilpleie 5 km Bilvask og polering.
Sørli Bilpleie Sørli Bilpleie 5 km Min ww caravelle skinte som ny etter inn og utvendig vask og polering en bedrift jeg ...
Shell Svinesundparken Halden Shell Svinesundparken Halden 6 km Veldig ryddig og fint. Delikat sandwichbar og baker. Hyggelig betjening
Storbilvasken Svinesund Storbilvasken Svinesund 6 km Veldig god vaskehall.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler