facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Yx Hovdmoen/Birken cafe

Yx Hovdmoen/Birken cafe

Info

Cafe/Bensinstasjon med masse god mat og drikke.

Adresse: Trondheimsveien 1670, 2450 Rena, Norway
Telefonnummer: 62445000
on.xy.ts@neomdvoh
By: Rena
Rute: Trondheimsveien 1670
Postnummer: 2450


åpningstider

Mandag: 07:00 - 21:00
Tirsdag: 07:00 - 21:00
Onsdag: 07:00 - 21:00
Torsdag: 07:00 - 21:00
Fredag: 07:00 - 21:00
Lørdag: 08:00 - 19:00
Søndag: 08:00 - 21:00

Anmeldelser
Helt greit for en stopp. Enkel gatekjøkken meny. Wc. Bra med sitteplasser. Serverer deg ikke van. Til maten. Glutenfrie alternativer. Rullestolvennlig. God parkering. Populært for langtransport. Ikke severdig og ingen bra utsikt.
Feil åpningstider hengt opp på døren og mye søppel rundt lokalene. Greit for å fylle drivstoff
Greit utvalg men små porsjoner og litt skuffende mat. Ikke spesielt hyggelig betjening. Nekter å «gi ut» vann, fordi det skal de tvinge deg til å kjøpe..
Laber mat og service. I tillegg var alle toaletter tomme for såpe og de sa gjentatte ganger at de skulle fikse det. Tilslutt sa de at de ikke hadde tid. Greit at alle gjestene skal bli syke?. Kjekt det med unger som skal spise... Vi måtte kjøpe våtservietter. .
Stoppet 1. Påskedag, og det var kaos. Åpenbart at noe hadde gått feil med bemanningen denne dagen. Det var ikke toalettpapir på noen av toalettene. Ga beskjed, men fikk til svar at det var ikke prioritet. I tillegg ble matbestillingen min borte, så ventetiden ble ekstra lang. De som var på jobb gjorde den innsatsen de kunne under det presset som var. Maten var også helt ok.
Laget "ny" truckstop. Fins ikke mer skuffende. Små porsjoner. Fikk ikke maten før pausa var over. Dusjen skitten og ikke plass til å kle av seg.. Får 1 stjerne fordi det ser nyoppusset og delikat ut.
Ser helt øde og forlatt ut. Trodde den var stengt og kjørte videre
Helt grei yx butikk. Kunne vært litt mer utvalg. Så mange spiste frokost der i dag tidlig. Så det er sikkert vært å prøve ved en annen anledning
Dårlig service!! Itte vil døm tjene pæng her hell. Grett at dt er rød dag . Sett mange som har rest videre da
Billig bensin, med fin butikk og restaurant. Nært hotell, fine kundetoaletter. Rent og innbydende lokale. Billig hurtigmat men kvaliteten deretter. Hotell 1 minutt å gå fra stedet.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler