facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Zaika The Royal Taste

Zaika The Royal Taste

Info

Zaika The Royal Taste and Bar



"Indian restaurant offers the best dishes with a beautiful and charming atmosphere."
Adresse: Hillevågsveien 24, 4016 Stavanger, Norway
Telefonnummer: +4751328997
By: Stavanger
Rute: Hillevågsveien 24
Postnummer: 4016


åpningstider

Mandag: 13:00 - 22:00
Tirsdag: 13:00 - 22:00
Onsdag: 13:00 - 22:00
Torsdag: 13:00 - 22:00
Fredag: 13:00 - 23:00
Lørdag: 13:00 - 23:00
Søndag: 12:00 - 22:00


relaterte søk: Indisk Restaurant Bryne, Beste indiske Restaurant Stavanger, Indisk Stavanger, Indisk Restaurant Bryne meny, Indisk Stavanger Take Away, Indisk Restaurant Sandnes, Restaurant Hillevåg, Indisk Restaurant Randaberg
Anmeldelser
Fine omgivelser,,god service, veldig god mat,, skal absolutt tilbake, ganske go priser
Jeg spiser ofte indisk mat da det er blant favorittene mine, så jeg var spent på denne nye restauranten. Den overgikk absolutt forventningene. Servicen var meget god, maten kom kjapt, og så var maten ikke minst overraskende god. Porsjonene en fikk var også veldig store, så vi spiste oss gode og mette. Denne restauranten er en skjult skatt i Stavanger! Anbefales på det sterkeste!
Gratis parkering like ved. Rød løper ved inngangen. Ok service da jeg synes at servitøren burde spurt om vi var ferdig med forretten før de tar maten fra bordet da hovedrettene var klar. Lite lokalet. Burde spurt om vi ville ha mer å drikke, eller påfyll av vann. God mat drar opp inntrykket. Finnes bilder av alle rettene på nett.
Fantastisk mat, beste indiske i omegn. Litt treig service etter maten for kaffe, dessert, men svært vennlig. Anbefales virkelig!
Så hyggelig betjening, så velsmakende retter! Alt unntatt nanbrødet er gutenfritt. Tips: Take-away til selskap, med samme rett til alle, avtal at du levérer inn dine egne serveringsskåler og -fat, så slipper du å få maten i mange engangs porsjonspakninger, og kan sette maten rett på bordet når du har hentet den.
Imponerende god mat, beste nan-brød jeg har smakt, oppmerksomme servitører som gjør sitt ytterste. En stor opplevelse her i Stavanger.
Synes dere har hatt bede sørvis før en i kveld for den var ikke helt braMat: 3/5
Veldig god mat, og koselig lokale. Hyggelig betjening og god service. Kjekt å kunne velge styrke på maten. Kommer til å gå ditt igjen.
Veldig god mat, generøse porsjoner, hyggelig service og atmosfære. Lett tilgjengelig både med bil og buss. Anbefales
God mat. Mye kjøtt. Litt for sterk, selv om jeg ba om litt mildere . Høfflig og imøtekommende betjening! Anbefales på det varmeste
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler