facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ZONE Security AS

ZONE Security AS

Info

Besøk hjemmesiden www.zonesecurity.no for nærmere informasjon om våre tjenester.

Historie

Som sikkerhetsselskap leverer vi vektertjenester i det offentlige og private rom og kan hjelpe deg med skreddersydde løsninger. Zone Security AS samarbeider tett med sine kunder for å skape et best mulig resultat for alle parter. Vår FG godkjente alarmsentral håndterer alarmsignaler og oppfølging av ansatte og kunder 24/7.

Zone Security AS ble stiftet i 2014 og ledelsen har jobbet med sikkerhet siden 1999. Selskapet eies av selskapets ledelse og Euforum Holding AS som eier Telenor arena.

Vi har spesialkompetanse innenfor arrangementssikkerhet og har jobbet med de største norske festivalene og arenabygg i Norge. I tillegg har vi bred erfaring innenfor områdekontroll, stasjonært vakthold, offentlige etater og prosjektledelse.

Vår visjon er at Zone Security AS skal kjennetegnes ved at tjenestene vi leverer skal oppleves som trygge, profesjonelle og behagelige. Oppdragsgiver skal gjennom våre tjenester få sikret sin eiendom, omdømme og drift.

Adresse: Widerøeveien 1, 1360 Fornebu
Telefonnummer: 90 70 80 80
By: Fornebu
Rute: Widerøeveien 1
Postnummer: 1360



relaterte søk: zone security oslo, zone security lønn, zone security gjøvik, zone security ledige stillinger, zone security hamar, zone security proff
Anmeldelser
Utrolig dårlig vekter firma. Ingen respekt for mennesker og behandler gjester som "second class". De henger ut folk og utnytter seg av makten de har. Jeg kommer til å styre unna alle utesteder som benytter seg av disse som vakter.
Ingebjørg utrolig dyktig vekter!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler