facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Zuuma

Zuuma
Adresse: Kongensgate 13 , Ålesund 6002, NO
Telefonnummer: 70 12 70 70
By: Ålesund
Rute: Kongensgate 13
Postnummer: 6002


åpningstider

Mandag: 15:00-21:00
Tirsdag: 15:00-21:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 11:00-22:00
Søndag: 14:00-21:00


relaterte søk: zuuma take away meny, restaurant ålesund, sushi ålesund take away, zuuma telefon, zuuma proff, sushi ålesund moa, orient ålesund, zuuma gavekort
Anmeldelser
Nydelig and, kanskje den beste jeg har spist. Kunne ha vært servert som hovedrett, kanskje med litt stekte grønnsaker Sushi var veldig bra også. Litt flere servitører ville gjort restaurant opplevelsen mye bedre.
Maten var bra, men servicenivået var VELDIG lavt som flere år siden når Zuuma først åpnet dørene. Servitøren ung mann fra Øst-Europa snakket ikke norsk og visste ingenting om maten som ble servert. Jeg hadde med meg en kunde som ønsket noe kosher mat. Etter å ha ventet i nesten 1 time fikk vi sushien med noe farget rogn på toppen. Vi spurte servitøren om hvor rogna kom fra. Han kunne ikke svare på dette spørsmålet og måtte sjekke med kjøkkenet. Etter mye fram og tilbake klarte han ikke å si nøyaktig hvilken fiskerogn dette var. Servitøren hadde ikke peiling om andre fiskearter som ble servert heller. Flaut. Tomme glass hele kvelden, så vi måtte vinke til servitøren for å få litt oppmerksomhet hver gang vi skulle ha påfyll. Anbefales ikke. Servitørene skal vite alt fra A til Å om sjømaten som blir servert og snakke norsk, vi er i Norge tross alt!
God mat og service, grei veiledning I valg av rett selv om de anbefaler den dyreste. Bra konsept med innsyn i kjøkkenet og god beliggenhet med utsyn ut i havn. Veien ligger mellom men det var svært lite trafikk da vi var der. Litt tidlig middag på oss og lite folk i restauranten. Vi fikk god oppfølging og anbefaler et besøk.
Vegansk: håper de får bedre vegansk utvalgt etterhvert! Uheldig at de serverte noe som vegansk og ved undersøkelse etterpå fant ut at de hadde servert mat med egg. Den retten var det flere enn meg som hadde fått presenterert som vegansk.
Dessverre det var verste sushi som eg spist. Eg bestilte familie tempura sushi og INGEN av bitter hadde ikke tempura! Eg er skuffet fordi eg tok ta med eg bor 50minutt fra zuuma og kunne eg ikke kjem tilbake og å vise hva eg fikk første og siste gang bestilte eg der.
God mat, hyggelig betjening. Ikke glem dessert når du først er her. Mye godt, spennende og til grei pris.
Hyggelig uteplass som burde ha fortjent flere stjerner ut i fra kvaliteten på maten. Men servicen trekker det dessverre veldig ned. Her må betjeningen bli mer observante, raskere med server og være enda mer serviceinnstilt. Maten kan med en fordel også være enda raskere på leveransen.
Good sushi, presentasjon fin. God smak grønn tee caramel brulé var brent. Smakte kull. Det var trist. Barnevennlighet: Servitører trenger litt mer kunskap om kundeservice og sales og kunskap om hva de selle og hva som kan anbefalles.
Dro hit på middag med vennene mine og dama. De var tomme for iste. De var tomme for ginger beer og de var selfølgelig tomme for indrefillet som jeg hadde gledet meg fælt til. Ellers var det god stemning blant jentene! Håper det blir noen forbedringer til neste år!
Ålesunds beste sushi uten tvil. De i har i tillegg veldig gode grill- og småretter, så her er det noe for de aller fleste. Anbefales på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Zuuma med offentlig transport


Skateflukaia 80 meter
100
250
690
905
FB65
St. Olavs plass 150 meter
1
10
11
12
18
21
4
Ålesund hurtigbåtkai Skateflukaia 150 meter
1145
1149
Parkgata 190 meter
1
10
11
12
18
4
Dronning Sonjas Plass 290 meter
1
18
21

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Zuuma.

ålesund sushi

åpningstider, plassering. Kongensgate 13 kart bykart, satellitt visning. Zuuma adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Zuuma. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Zuuma med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fisketorget Delikatesse Fisketorget Delikatesse 259 meter Veldig hyggelig atmosfære og god Hummersuppe ! Vi koser oss veldig
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler