facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for A-Hallen Maserhallen

"Varmt välkommen till Maserhallen och Aqua Nova, ett av Sveriges häftigaste upplevelsebad i Borlänge. Här finns också en avkopplande relaxavdelning.Här hittar du tre absolut fantastiska rutschkanor som passar alla smaker, en vildfors, vågbassäng och en utebassäng med virvelström och massagebubbelbänk.Här finns också en stor underbar varmpool med bubblor och en utmanande klättervägg.I en avstressande miljö får du en ljuvlig avkoppling för kropp och själ i vår relaxavdelning. Njut av bubbelbad under bar himmel, fyra olika bastur och relax."
Address: Borlänge (commune)
City: Borlänge


Similar places near
Borlänge Tennisklubb Borlänge Tennisklubb 432 meter Jätte snälla personal älskade att vara där vi kommer igen tack
Låt dig inspireras Låt dig inspireras 948 meter Inspiration, föreläsningar, seminarier, inspiration, Dalarna
Plättbacken Plättbacken 1 km Paradisbacken Slalom och pulkabacke
Prison Island Borlänge Prison Island Borlänge 1 km Bra idé! Men tyvärr dåligt genomfört, vissa rum var trasiga. Väldigt svårt att förstå...
Dalatravet Dalatravet 7 km Trevlig tillställning när det var skaldjurs buffé!
Reviews
Inte varit här på över 15 år och måste säga att det överträffade förväntningarna. Lagom med folk och kul för barn och vuxna!Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Fantastiskt förutom att man inte får ha snorkel och att de stängde den där extravåningen/balkongen som man kunde äta korv på
Besviken att badvakterna inte har koll på den lugna motionssimningen på torsdagar 18-20. 2 torsdagar i rad har jag mfl fått lov säga till då det lekts, trampolinhoppats och varit högljutt i bassängen. Trist då man väljer just dessa tider i förhoppning att få en avslappnad simning. Hoppas på förbättring från personalen
Fräscht och trivsamt. Ett ställe som gagnar hela familjen. Aqua Nova erbjuder vattennöje för de allra minsta med sitt lilla Piratland och för oss vuxna, smått ledbrutna så finns den varma bubbelpoolen med massagestrålar. De olika vattenrutschbanorna skänker spänning och skratt för alla åldrar. Forsen är ett måste och likaså den uppvärmda utomhuspoolen med jetstrålar. Ett ställe att ha kul på så fort tillfälle ges! PS, glöm inte att varva ned med ett härligt bastubad.
Underbart äventyrsbad. Inte världens största men har allt man kan förvänta sig i en familjestorlek. Ordning och reda.
Lite varmare duschar hade vart skönt men annars bra, gillade dock inte att städpersonalen går inne i duschen å tvättar golv, sist va de en dam som gick å städa hos herrarna, alla kanske inte tycker de är bra, jag personligt bryr mig inte.
Bra info i kassan vart man ska parkera lätt att förstå vart man kan parkera även utan att fråga . Badet var väldigt roligt, både barn och vuxna tyckte det var underhållande dem 4 timmarna vi var där, roliga vattenrutschbanor. Väldigt god mat i restaurangen. Enda minuset är att badet verkar vara lite i behov av renovering/uppfräschning, och att badvakterna inte hade 100% koll vid en del incidenter. Vi skulle absolut komma tillbaka igen !
Sämsta stället jag nånsin vart på, Slitet och allmänt äckligt. Städpersonal går in i omklädningsrum de ej ens bör vara i. Finns absolut ingenting för småbarn och göra om småbarnsfamiljer åker dit. Lite väl strömt i forsen och allmänt djupt. Fick dessutom betala fullpris även om det stod på kvittot att det var rabatt.
Trevlig personal och både barn och vuxna har kul på plats. Kanske aningen dyrt om man ser till skicket då badhuset har några år på nacken.
Barnfamilj 4 & 2,5 år Så nöjda! Rent o fräscht, kanon för barnen, mycket och trevlig personal. Tipsade om parkeringen gratis alt p-skiva Humana priser ca 400;- inkl 2 hänglås Vi hade så himla kul, var där en Tors fm, inte mycket folk alls. Kanon bra upplevelse som rek till alla!
Comment on this business

to add A-Hallen Maserhallen map to your website;