facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Prison Island Borlänge

Prison Island Borlänge

About

I höst öppnar vi i Borlänge.
Samla dina vänner och gör er redo!

Story

Samla dina vänner och gör er redo för ett utmanande och spännande äventyr på Prison Island.

Till oss är alla välkomna – ung och gammal, liten som stor.

Bilda ett lag och lös uppgifterna i fängelsecellerna tillsammans med dina lagkamrater på så kort tid som möjligt. Samarbeta, ha kul och samla så många poäng ni kan. Allt är möjligt!
Och kom ihåg – laget behöver alltid dig och du behöver alltid laget.

Address: Borganäsvägen 48, 784 33 Borlänge (commune)
Phone: 0243251040
City: Borlänge
Zip Code: 784 33



related searches:
Similar places near
A-Hallen Maserhallen A-Hallen Maserhallen 1 km Inte varit här på över 15 år och måste säga att det överträffade förväntningarna. Lag...
Låt dig inspireras Låt dig inspireras 1 km Inspiration, föreläsningar, seminarier, inspiration, Dalarna
Borlänge Tennisklubb Borlänge Tennisklubb 2 km Jätte snälla personal älskade att vara där vi kommer igen tack
Plättbacken Plättbacken 2 km Paradisbacken Slalom och pulkabacke
Dalatravet Dalatravet 6 km Trevlig tillställning när det var skaldjurs buffé!
Reviews
Bra idé! Men tyvärr dåligt genomfört, vissa rum var trasiga. Väldigt svårt att förstå i många rum vad man faktiskt skulle göra. Men dom rummen som fungerade, och var tydliga var väldigt roliga! Spadelen var väldigt varm, ena bubbelbadet var väldigt skitigt och gick inte att bubbla i. På toaletten var det väldigt blött på golvet.
Kluriga uppdrag som krävde både fysisk och mental styrka. Roligt för alla! Lokalerna var fräscha, dock lite svårt att hitta ytterdörren just hit. Tyvärr var det fel på en del rum som gjorde att man inte fick poäng och inte heller kunde utföra uppdraget korrekt - därav betyget.
Egentligen skulle jag vilja ge en fyra men betyget dras ner då personalen var medveten om att flera rum inte fungerade och inte stängde dem eller förvarnade oss. Med allt fungerande så höjs betyget. Ventilationen bör ses över för när det är många där då blir det kort om syre.
Kul ställe men lite svårt att hitta dit.
Trevlig personal och roliga utmaningar, lagom lätta/svåra. Passar åldrarna ca 10 år och uppåt.
Väldigt roligt och passar många åldrar. Bäst att vara lag om 3 personer och köra två timmar, mer orkar man typ inte och mindre är för lite. Mycket trevlig och hjälpsam personal! Rummen är olika svåra och varierande med flera olika typer av "uppdrag".
Kul underhållning för mig och frugan där de hade drop-in mitt i centrala Borlänge. Man bör dock ha mer oömma kläder och vara beredd på lite fysiskt arbete då det är en del krypa och klättra inne i rummen. Vissa rum var trasiga, vissa väldigt enkla och vissa omöjliga. Kommer nog besöka igen med vänner i andra städer.
Roligt med massor av olika celler att klara av. Klurigt och svettigt. Hade önskat bättre ventilation för luften stod stilla där igår. Hjälpsam personal!
Jätteroligt för hela familjen. Stor variation på cellerna, i en del krävs muskler och styrka, i andra tankestyrka. En del celler är riktigt kluriga så man får tänka till rejält. Rekommenderas!
Fantastiskt bra gjort, lek å bus i flera timmar. En positiv överraskning var spa avdelningen med bubbel å bastu. Väl värt ett besök, eller flera. Trevlig personal hade dom oxå
Comment on this business

to add Prison Island Borlänge map to your website;