facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Actic

Actic

About

Välkommen till Actic Flen! Vi erbjuder ett ljust och luftigt Acticgym med Nautilus maskiner, fria vikter och cardiomaskiner.

Address: Hammarvallen 1-9, 64281 Flen
Phone: 0157-43 09 90
City: Flen
Zip Code: 64281



related searches:
Similar places near
Hammarvallens Idrottsplats Flen Hammarvallens Idrottsplats Flen 16 meter Köp odlings-jord o. gödsel genom Flens IF;s försorg. Bra initiativ i Coronatider!
Hammarvallens sim- och sporthall Hammarvallens sim- och sporthall 36 meter Trevlig personal och rent i innebandyhall o på läktare.
Gymbörsen Flen Gymbörsen Flen 1 km Bra gym för det lilla flen, men sätta smaskinerna i hela flen oxå, men tyvärr ingen h...
Viking Gym Flen Viking Gym Flen 1 km Han som äger stället är riktigt otrevlig, alla andra jag känner som också vart där ty...
Idrottsgården i Flen Idrottsgården i Flen 2 km Magisk plats är allt jag har att säga har inget dåligt att säga om denna plats
Reviews
Fantastiskt gym om du vill kolla på trasiga maskiner ett och samma löpband har t.ex. varit trasigt sedan jag blev medlem i oktober trots flertalet anmärkningar eller bli hostad på. De få gånger personal ens befinner sig där går de och försöker torka av maskinen man själv använder helt utan hänsyn till avstånd. Även omklädningsrummen verkar mest vara till för hostande och duscharna för att stå och skrika i. Bastun verkar av doften att döma mest nyttjas efter att man duschar i antingen kamelskit eller sitt eget svett, definitivt inte vatten. Badet har jag faktiskt inget ont att säga om – kanske för att det alltid är överfullt i bubbelpoolen de gånger jag vill nyttja den efter gymmande. Kommunens personal i kassan är dock generellt trevlig, men Actics skötsel av sin del av anläggningen imponerar inte.
Hade varit kul med lite mer att göra i vattnet och in bara några flytplattor. Kallt i vattnet som sjutton oxå.
Prisvärt badhus. Lugnt och skönt och super bra pris för att bada. dock kallt I luften inne i badhuset, man frös så fort man klev ur bassängen.
Var är personalen någonstans? Kanske jobbar dom hemifrån? Isåfall vill jag gärna börja jobba där.
Ok gym ,litet
Tyvärr för dålig luft i lokalen. Maskiner som går sönder står tyvärr stillastående i väntan på reparation eller reservdelar för länge.
Jag vet inte så mycket om den men när jag tävlingssimmade där så fick jag bra tider det kanske är därför
Good place to spend the time with kids Översatt av Google Bra ställe att tillbringa tiden med barnen
Besökte bara bollhallen den är ok men väl liten läktare
Comment on this business

to add Actic map to your website;