facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gymbörsen Flen

Gymbörsen Flen

About

Välkommen till Gymbörsen!

Det familjära gymmet i centrum av Flen.
Vi erbjuder ett trivsamt gym för alla med den senaste utrustningen.



"Välkommen till det familjära gymmet i Flen!Vi erbjuder maskiner, fria vikter, funktionellträning, cardiomaskiner, kostrådgivningoch personlig träning.Bemannat alla vardagar kl.16 - 20"
Address: Bolmängsgatan 7 A, 64232 Flen
Phone: 0762973844
City: Flen
Zip Code: 64232



related searches:
Similar places near
Idrottsgården i Flen Idrottsgården i Flen 666 meter Magisk plats är allt jag har att säga har inget dåligt att säga om denna plats
Hammarvallens sim- och sporthall Hammarvallens sim- och sporthall 1 km Trevlig personal och rent i innebandyhall o på läktare.
Hammarvallens Idrottsplats Flen Hammarvallens Idrottsplats Flen 1 km Köp odlings-jord o. gödsel genom Flens IF;s försorg. Bra initiativ i Coronatider!
Actic Actic 1 km Fantastiskt gym om du vill kolla på trasiga maskiner ett och samma löpband har t.ex. ...
Viking Gym Flen Viking Gym Flen 1 km Han som äger stället är riktigt otrevlig, alla andra jag känner som också vart där ty...
Reviews
Bra gym för det lilla flen, men sätta smaskinerna i hela flen oxå, men tyvärr ingen hänsyn oxå för kunderna, kommer ihåg när man frågade ägaren om att de skulle ha längre öppettider som det va innan och svaret va : " du får säga upp ditt medlemskap och flytta till ett annat gym, här kommer vi ändra nåt bara för att det inte passar dig ", tycker det va lite taskigt svar till en trogen kund som tränar där med alla sina vänner som älskar att träna. Men personalen är ju topp där, utan dom hade det varit kaos, ägaren bryr sig mer om sina andra större gym som finns i Strängnäs och Åkers Styckebruk.
Jag gillar stället. Har allt för att hålla mig igång.
Generellt bra, oftast lite folk tidig em så ingen kö då. Varierat och stort utbud av maskiner. Bra städat och bra ordning men visst finns det personer som inte torkar av efter sig på stationerna.
Finns allt! Men lite trångt och dyrt. Om man har glömt sina hörlurar då får man höra på SÄMSTA MUSIKlistan ,det är enklare att gå hem än att träna såhär.
Nytt och fräscht gym med bra öppettider.
Flens bästa gym - ingen tvekan
Skönt att träna när man vill
Som sagt det mesta finns. Dock kunde det finnas tv man kunde fästa blicken på!
Bästa gymmet
Trevlig gym finns allt man behöver
Comment on this business

to add Gymbörsen Flen map to your website;