facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Addnature Birger Jarlsgatan

"Vi är klättrare, skidåkare, paddlare, cyklister, vandrare, surfare och löpare. Vi kommer från en brinnande passion för det moderna friluftslivet, en passion så stark att vi ville skapa ett företag som handlade om att gå vår egen väg och göra något som vi älskar, och dela med oss av det. Vår första slogan blev "We've got the gear - just add nature" och företaget fick sedan namnet Addnature."
Address: Birger Jarlsgatan 43 , Stockholm 111 45, AB, SE
Phone: +46 8 33 92 00
City: Stockholm
Zip Code: 111 45


Opening Hours

Monday: 11:00-18:30
Tuesday: 11:00-18:30
Wednesday: 11:00-18:30
Thursday: 11:00-18:30
Friday: 11:00-18:30
Saturday: 11:00-16:00
Sunday: 12:00-16:00


related searches: Outnorth, Naturkompaniet, Addnature rabattkod, Birger Jarlsgatan 43, OutdoorExperten, Patagonia, Stadium
Similar places near
Naturkompaniet Naturkompaniet 376 meter
Stadium Pulse Stadium Pulse 408 meter Har allt jag behöver, trevlig personal och affären på Kungsgatan överskådlig.
Alewalds Sport Alewalds Sport 423 meter Kan man ge mer beröm än superberöm? Ung manlig säljare svarade tålmodigt på alla mina...
SportOptik SportOptik 426 meter
Naturkompaniet Naturkompaniet 427 meter 3 små våningar, inga hissar. Så fjällvandringen börjar direkt i butiken.
Kängspecialisten Kängspecialisten 523 meter Rätt butik om du gillar att ha bra på fötterna. Kunnig personal, bra service.
Röhnisch Sportswear Röhnisch Sportswear 523 meter Brå företag!!
Stadium Sergelgatan Stadium Sergelgatan 702 meter Killen på "skidavdelningen" vilken stjärna. Kunde allt om skidor utför och ...
Andmotion Andmotion 719 meter Bra butik med bra personal.
Intersport Intersport 765 meter Förfärlig affär. Dom spelar alltid dålig störande musik på för hög volym. Det luktar ...
Stadium Stadium 768 meter
Naturkompaniet Naturkompaniet 824 meter
WeSC Concept Store WeSC Concept Store 834 meter
Walter Borg Walter Borg 842 meter Väldigt trevligt personal. MEN kvaliteten är inte als bra. Lämnade in vapen för pip...
Alewalds Outlet Alewalds Outlet 866 meter
Widforss Widforss 1 km Imponerande snabb leverans! Beställde ett stormkök på onsdag kväll, stod utanför min ...
Hasse Nilssons Idrottspriser Hasse Nilssons Idrottspriser 1 km Pålitliga, serviceminded, prisvärda och de gör väldigt snygga produkter.
Intersport Intersport 1 km
Reviews
Varning, kolla kvittot! Har du beställt varor online för upphämtning i butik blir det dyrare i butiken, och det kostar tid och pengar att lösa pga totalt ohjälpsam kundtjänst. Finns vänligare butiker i friluftssegmentet, köp av dem! Det är värt rätt mycket att slippa strul och ovänlig personal.
Var bästa butik för 10 år sen, har stadigt dalat nerför. Har handlat väldigt mycket god dem genom åren. De hade flera fysiska butiker med stort urval, har nu bara en, och med mindre urval. Det allra värsta i deras utveckling är att de helt tagit bort möjligheten att ringa dem och prata med dem och få råd och hjälp. Att ställa földfrågor via mail är enormt tidskrävande och jobbigt, och det går inte när man har en expedition på gång och måste få tag på rätt grejer ganska fort.. Dessutom har deras site inga filter i sökfunktionen för material, hållbarhet, miljö, eko, sånt som blir allt viktigare att kunna få reda på. Och som sagt, ingen man kan ringa och få hjälp med detta, vilket jag kan med de flesta andra vildmarksbutiker. Alltså servicen har bara försämrats hela tiden. Verkligen fel utveckling mot kund.
Kundservice existerar inte! Om varan är för lite hjälper de inte till med att byta och de går inte heller att komma i kontakt med på rimligt sätt. Välj annan leverantör!
Schysst ställe med bra och kunnig personal. Letade efter en ryggsäck och fick massa bra hjälp :
Bra utbud men ointresserad eller inkompetent personal. Har handlat väldigt mycket utrustning i butiken den senaste tiden och inte en enda gång har personal kommit fram till mig och frågat om jag behöver hjälp. Kommer framöver enbart handla här om jag inte har något annat alternativ.
Bra utbud, ok priser, lång returrätt. Byte mot annan storlek går dock inte att ordna utan återköp, vilket medför att reaprodukter måste köpas i rätt storlek direkt.
Hallå!?! Vi är kunder som väntar utanför. Ni skulle ha öppnat redan.
Värdelöst! La en order på ett par skor för en vecka sedan att hämta och betala i butik. Nu, en vecka senare försöker jag komma i kontakt med Adnature men kan inte maila dem då deras supportformulär kräver ett ordernummer, som jag inte har fått och kan således inte kontakta dem över huvudtaget och fråga var mina produkter är. Värdelöst! Spar dig själv tid och frustration, köp produkter någon annanstans. Tack för du läst min recension.
Trevlig och kunnig personal. Bra utbud av klätterskor.
Skulle köpa nya klätterskor! Personalen som jobbade då var hur hjälpsam som helst, inga sura miner trots att man frågade om de kunde hämta femtielva olika skor Gick därifrån med dessa! Supernöjd!
Comment on this business

to add Addnature Birger Jarlsgatan map to your website;