facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Widforss

"Widforss är prisbelönt en e-handel inom Jakt, Friluftsliv och hund. Genom ett sortiment på över 12000 produkter och branschens snabbaste leveranser har vi på kort tid vuxit till att vara en av de större aktörerna inom vår nisch online."
Address: Fredsgatan 5 , Stockholm 111 52, AB, SE
Phone: +46 8 466 05 10
City: Stockholm
Zip Code: 111 52


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-15:00


related searches: Mauritz widforss stockholm, Widforss rabattkod, Widforss review, Naturkompaniet, Widforss retur, Widforss vapenauktion, widforss.se trustpilot, Outnorth
Similar places near
Dressmann Dressmann 263 meter
Rabalder Rabalder 284 meter Snygga och sköna kläder för kvinnor i alla åldrar. Trevlig personal.
Gudrun Sjödén Regeringsgatan Gudrun Sjödén Regeringsgatan 333 meter Härlig butik! Trevlig personal klädd i vårens nyheter. Så roligt och se ”min” klännin...
Lundgrens Fiskeredskap Lundgrens Fiskeredskap 371 meter Gillar ni fiske ska ni gå hit. Trevlig personal och en lokal som osar fiske. Fisket s...
MQ MQ 379 meter Fick just fantastisk service av kvinna i medelåldern. Hade ett 'nödläge' där jag var ...
Levi's Levi's 379 meter
Monki Monki 379 meter
Twilfit Twilfit 379 meter
Bik Bok Bik Bok 379 meter
Gate One Gate One 379 meter
Tshirt Store Tshirt Store 381 meter
BikBok BikBok 389 meter
Awesome Rags Awesome Rags 406 meter
Stadium Stadium 409 meter
Uniqlo Uniqlo 432 meter Trevlig personal, ringde och de la undan Kläder som var markerade som lågt lagersaldo...
Gina Tricot Gina Tricot 433 meter
Åhléns City Herraccessoarer Åhléns City Herraccessoarer 447 meter Hade en otrolig otrevlig personal som på ett otrevligt sätt berättade att jag inte ha...
Reviews
Imponerande snabb leverans! Beställde ett stormkök på onsdag kväll, stod utanför min dörr fredag morgon innan kl 8! Väldigt fin kvalité och bra pris.
Köpte en gasolbrännare till ett trangia kök, märk min förvåning när jag öppnade paketet efter en mycket snabb leverans och fann i paketet ett lock. Misstag kan göras och jag är inte den som är den, men märkligt blir det när jag inte får någon respons på mail. Drygt 1 vecka har jag väntat på svar nu men Widforss har ej behagat återkomma med ett svar. Trist då jag hade tänkt utnyttja varan efter nyårshelgen. Har nu två veckor senare fått varan som köptes. Kundtjänst var ursäktande och tillmötesgående.
Ringde till Widforss och fick snabbt prata med en livs ledande människa utan att behöva forcera en efterbliven talsvarsmaskin eller trycka in massa val. Respekt!
Riktigt snabb leverans! Beställde ett par byxor, som visade sig för stora. Läste på hemsidan om retur, väldigt enkel process där ombudet scannade av en qr-kod för att sen skriva ut och klistra på paketet. Kommer beställa mer saker när behovet finner sig.
Beställde igår den 17/12 och paketet beräknas komma på söndag alltså imorgon den 19/12. så sjukt lätt smidigt och rekordsnabb leverans mycket bra företag. Beställde precis samma grejer på en annan sida där stog de att de skulle ta 5-7 arbetsdagar bara att få hem artikeln till dom och sen leverera ut de men har väntat i över 3 veckor utan svar då mejla jag till dom och de visste inte när de skulle få hem grejerna.. så bara en sån grej gör att man blir extra nöjd med just Widforss när det går snabbt och enkelt..
Har börjat beställa härifrån hyfsat nyligen, och jag är här för att stanna. Har en väldigt bra känsla både innan, under och efter köp. Har varit i kontakt med kundtjänst och fick ett fint bemötande. Tack och på återseende!
Har tyvärr inga bra erfarenheter av deras kundsupport. Köpte en jaktväst på black friday och de va snabba med leveransen, dock fel vara. När jag mailade i ärendet fick jag inget svar och ringde dem två gånger innan de tillslut lyckades maila mig en retursedel. Efter att jag returnerat produkten och väntat i nästan två veckor ringde jag igen och fick då skickat en ny vara till mig även denna leverans snabb och dessvärre felaktig, igen... Så nu har jag åter mailat dem och väntar tålmodigt på svar nu passerat 10 dagar. Tänkte ringa dem men klarar inte av mer dålig bakgrundsmusik i kön till kundtjänsten. Den andra stjärnan förtjänar de för snabb leverans.
Beställde varor den 17/8. Den 25/8 var det inte skickat från deras lager och de inväntade fortfarande en produkt. Vilket innebär att min leverans inte kommer inom utsatt tid. Fick ingen återkoppling utan tog själv kontakt med kundtjänst. Tråkigt, jag blev utan regnkläder inför jakten. Detta var inte första gången som det händer med Widforss. Har hänt de tre senaste beställningarna. Finns andra leverantörer som jag kommer handla av i fortsättningen.
Comment on this business

to add Widforss map to your website;