facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akademins Trafikcenter / Båstad

"Trafikskolan för dig... i Göteborg och Båstad!Vi har kunskap och erfarenhet som grundar sig från tidigt 1950-tal.Självklart är vi medlemmar i STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund.BIL/MC/MOPED AM/Kl2 /RISK1&2/HANDLEDARKURS/SLÄP B96/BE"
Address: Ängelholmsvägen 263, 269 42 Båstad
City: Båstad
Zip Code: 269 42


Similar places near
Tvättservice i Båstad AB Tvättservice i Båstad AB 84 meter För hotell, restaurang och andra verksamheter som handhar textilier, är vår ambition ...
Bjäres Affärer. Bjäres Affärer. 371 meter
Sukati Sukati 1 km
Ranviksterassen i Båstad Ranviksterassen i Båstad 1 km "Plantskola och fruktodling Endast partihandel"
Bello UF Bello UF 2 km Vi säljer tre scrunchies i olika färger.
Båstad (commune) Båstad (commune) 2 km Båstad Municipality is a municipality in Skåne County in southern Sweden. Its seat is...
Musteriet Musteriet 2 km Perfekt för ungdomar
Båstad Värmepumpscenter Båstad Värmepumpscenter 2 km Säljer och installerar värmepumpar
Vinlistan Vinlistan 2 km BÅSTAD
Galleri Orient i Båstad Galleri Orient i Båstad 2 km Etablerade sedan 1980
Lyckebacken, Båstad Lyckebacken, Båstad 2 km Fam Brandt
Hallandsåsens kött Hallandsåsens kött 2 km Hallandsåsens kött - köttlådor från djur som går frigående utomhus året om.
Villa Kungsberga Villa Kungsberga 2 km Villa Kungsberga EXKLUSIV VILLA FÖR MÖTEN OCH GEMENSKAP Greve Carl-Johan Bernadotte ...
Båstad Tvål Båstad Tvål 2 km Den bästa av tvålar med en beroendeframkallande doft av lyx.
Tångbryggan Tångbryggan 2 km Fint vatten, dock mycke tång på stranden.
Reviews
Bra och pedagogisk trafiskola, rekommenderar starkt! Hade övat privat en del, köpte sedan ett paket på 5 lektioner hos ATC, och klarade uppkörningen utan problem. Tusen tack till Birgitta för all hjälp!
Sjukt bra trafikskola! Skulle lätt rekommendera dom. Så bra trafiklärare. Tog mitt körkort Idag och är så nöjd med lektionerna jag har tagit. Känner att man får ut mycket av lektionen man får.
Tog två veckors intensivkurs med Birgitta och det var inga problem att klara uppkörningen på första försöket. Hade enstaka lektioner med andra lärare och alla var väldigt pedagogiska och professionella. Rekommenderar Akademins Trafikcenter starkt för att bli en stabil och säker förare snabbt!
Tog precis MC kort här och är riktigt nöjd med helheten. Totalt tog jag 16 lektioner och varvade med privat körning som även trafikskolan tydligt efterfrågad. Känns som att varenda lektion varit fylld med bra innehåll och att jag inte tagit någon lektion i onödan. Lärarna har varit engagerade, pedagogiska och stöttande. Alla administrativa kontakter har varit enkla att hantera. Jag har fått en bra service och stöd. Ett mycket bra helhetsintryck.
Bra trafikskola. Fick kaffe så det är 10/10
MYCKET bra körskola! Jag tog MC kort 2019 och är supernöjd. Personalen är väldigt trevlig och gör allt för att du skall få bästa service och må bra, läraren Louise är fantastisk! Mycket kompetent, professionell och lyhörd fast, fråga inte om körning på bakhjulet bara, det är ett känsligt ämne ha ha Jag kan varmt rekommendera Akademiens Körskola för dig som vill ta körkort.
Otroligt professionella och duktiga lärare! Rekommenderar starkt ATC. Från att jag tog kontakt med skolan tills det att jag fick mitt körkort tog de hand om allt. Mitt var bara att tuta och köra : Tack till alla på ATC för er hjälp. God fortsättning på 2021!
Jättebra service som skräddarsyr utbildningen för dina behov. Bokade alla prov och lektioner redan dag ett och det satte upp alla mål direkt. Superkunnig MC-lärare och mycket trevlig personal som tar hand om dig. Överträffade mina förväntningar! Tack Louise!
Bästa trafikskolan! Efter en 2 veckors intensivkurs så lyckades jag få mitt körkort utan några svårigheter. Väldigt pedagogiska körlärare, med grymt mycket kunskap. Tackar alla där för mitt körkort idag!
Comment on this business

to add Akademins Trafikcenter / Båstad map to your website;