facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AktivitetsHyra

AktivitetsHyra

About

Hos Aktivitetshyra.se kan du boka alla event prylar som du är ute efter från en leverantör. Vi levererar till hela Sverige!

Story

Hos Aktivitetshyra.se kan du boka alla event prylar som du är ute efter från en leverantör. Vi levererar till hela Sverige! Hos oss hittar du aktiviteter till Barnkalas, Svensexor/möhippor Företagsevent och mycket mer.



"Nästan dagligen hör kommuner, eventarrangörer och företag av sig till oss med frågor kring hyra av uppblåsbara hoppborgar, hinderbanor och andra roliga aktiviteter. Det är kanske inte så konstigt. Vi har ett brett och innovativt sortiment. Vi är ett ungt företag med unga engagerade medarbetare som drivs av lust. Vi vet vad som funkar och vi älskar när andra har roligt. Och det är det enda som du behöver tänka på. Allt annat tar vi hand om, från att leverera och sätta upp de aktiviteter du har bokat, till att se till att allt flyter på som det ska och när de sista skratten har ebbat ut montera ner allt.Genom att lista alla produkter på ett ställe har vi gjort det enkelt att sätta ihop ett paket som passar för ditt arrangemang."
Address: Tryckarevägen 8, 434 37 Kungsbacka
Phone: 031-303 44 99
City: Kungsbacka
Zip Code: 434 37



related searches: Allhyr, Hyra archery tag
Similar places near
Naturinspirerad konst Naturinspirerad konst 813 meter Jag skapar både i betong, lera och drivved. Jag inspireras av sådant man hittar i na...
Torp ateljén Torp ateljén 1 km En keramikverkstad med en liten butik och en kursverksamhet där det finns det möjligh...
Moncens art Moncens art 2 km Making art in different techniques. Most material recycled. For the moment, cutting a...
Galleri Hjertstedska Villan Galleri Hjertstedska Villan 2 km Konstgalleri i centrala Kungsbacka ( 200m från buss och järnvägsstation) för utställn...
Lorenas Keramik ateljè och butik Lorenas Keramik ateljè och butik 2 km Testade prova-på hos Lorena. Det var superkul och grymt bra instruktioner för en som ...
Föreningen Jazz & Blues i Kungsbacka Föreningen Jazz & Blues i Kungsbacka 2 km Jazz&Blues - bättre livemusik i Kungsbacka, helt enkelt!
Konstnär Dieter Koch Konstnär Dieter Koch 2 km ANNORLUNDA TAVLOR I OLJA - The different way to create art in oil !
KungsEvent KungsEvent 2 km Ganska svårt att hitta affärer, det byggs ständigt om. Det saknas bänkar både inne oc...
LANBIT LANBIT 3 km Mycket bra och värt att besöka. 5 av 5 tostiapparater
Håkan Lager målarresor Håkan Lager målarresor 6 km En veckas akvarellmålande på Korsika. Två veckokurser i September. Varje år
Dalhem Onsala Dalhem Onsala 11 km En plats där barn och vuxna tar lärdom av djur och natur för att bli en tryggare natu...
Ateljejo Ateljejo 11 km Nu har den superfina ljusstaken nått sin destination. Såååå uppskattat!
AnnCatrin ART AnnCatrin ART 14 km Abstrakt konst målade i akryl
Dragsbacka konsthantverk & design Dragsbacka konsthantverk & design 16 km Glasfusade skålar, fat, ljusstakar, smycken mm samt rakubränd keramik
Bakluckeloppis Bakluckeloppis 329 km info om loppisen 25/9
Vänsterpartiet Ekerö Vänsterpartiet Ekerö 385 km Tillsammans gör vi skillnad
Reviews
Vi hyrde aktivitetshyra till våran skola för att kunna ha en rolig skoldag. Allt gick inte som det skulle. Vi hade angett rätt volt och ampere men när ”montörerna” skulle montera upp allt sa dom att det var något fel på elen vilket resulterade i att mycket gick sönder, som var vårt fel tydligen. Montörerna fick godkännande att koppla in allt, men väldigt konstigt att montörerna ej var kunniga inom att testa el innan den används. Vi var absolut inte nöjda! :
Rostig popcorn maskin, den skulle lastas på betalt släp men den stog bredvid, inga telefonnummer att kontakta när saker gick fel. Katastrof.
Väldigt bra utrustning måste jag säga! Jag ger de dock ett litet minus för upphämtning och avlämning. Prylarna stod utanför på en pall helt obemannade. Vilket hade kunnat innebära att det sker en stöld som då kanske faller på mig. Hade gärna velat ha mänsklig kontakt vid upphämtning och avlämning så att man kan känna sig trygg därefter.
Riktigt bra företag med härlig service. Vi körde bubbel ball med hockeylaget och är riktigt nöjda! Tack Aktivitetshyra
Fantastisk service och flexibilitet! Detta är perfekt för att krydda ett lite större firande. Personlig favorit är helt klart den där tjuren! Helt klart prisvärt! Tummen upp!!
Roliga produkter som går hem hos barnen. Lätt att hitta produkterna på sidan och dessutom får man professionell hjälp när man behöver.
Trevliga och proffsiga, roligt och bra utbud till rätt priser. Bara tumme upp hela vägen! Rekommenderas starkt!
Rekommenderas varmt till alla som vill ha ett riktigt kul evenemang!
Servicen är det "lilla extra"
Mycket roligt rekommenderas!
Comment on this business

Directions to AktivitetsHyra with public transportation


Kungsbacka Faktorvägen 210 meters
4
717
Kungsbacka Hede 250 meters
2
735
Kungsbacka Hede skola 260 meters
735

to add AktivitetsHyra map to your website;