facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KungsEvent

KungsEvent

About

Välkommen till Kungsbackas mest händelserika sida, en samlingsplattform för evenemang i Kungsbacka kommun. Läs om allt som är på gång i vår vackra stad och planera vilka event du vill delta i. Vi skapar möjlighet till nya spännande möten.



"Kungsmässan köpcentrum ligger i hjärtat av Kungsbacka, 2,5 mil söder om Göteborg. Kungsmässan har cirka 100 butiker, caféer och restauranger. Kungsmässan har cirka 5 miljoner besökare årligen och omsätter totalt cirka 1,5 miljarder kronor.Kungsmässan har Storgöteborgs nöjdaste kunder och blev vald till bästa Citygalleria i Sverige 2016, 2017, 2018 och 2019 allt enligt Evimetrix undersökning "Svenskarnas favoritcentrum"."
Address:
Phone: 0703383866
City: Kungsbacka


Similar places near
Föreningen Jazz & Blues i Kungsbacka Föreningen Jazz & Blues i Kungsbacka 574 meter Jazz&Blues - bättre livemusik i Kungsbacka, helt enkelt!
LANBIT LANBIT 842 meter Mycket bra och värt att besöka. 5 av 5 tostiapparater
AktivitetsHyra AktivitetsHyra 2 km Vi hyrde aktivitetshyra till våran skola för att kunna ha en rolig skoldag. Allt gick...
Bakluckeloppis Bakluckeloppis 330 km info om loppisen 25/9
Vänsterpartiet Ekerö Vänsterpartiet Ekerö 386 km Tillsammans gör vi skillnad
Reviews
Ganska svårt att hitta affärer, det byggs ständigt om. Det saknas bänkar både inne och utanför, inga taxizoner vilket gör det svårt för handikappade som är beroende av färdtjänst. Parkering utanför entréer ger böter. Men om du har tid så finns det en hel del bra butiker.
Gillar kungsmässan mer o mer. Kul med lite udda affärer o att de har byggt ut. Trevligt o rent. Mataffären är livsfarlig. Det går inte att gå förbi utan att få med sig något gott. Riktigt bra.
Här finns nästan allt köpa. Fräscha lokaler och toaletter. Stora parkeringsutrymmen.
Vad händer!!!! Fullt av tomma lokalerett dött köpcentra!!!! Ingen inspiration för handel eller för fika.... Skärpning,,,
Mycket fräch o stillsam centrum Bra o många lafeer o restauranger Billig kinesisk restaurang med myckt att välja bland
Köpte två fina blommor som gåva
Mysigt och inbjudande shoppingcenter, har de flesta populära butikerna man är ute efter!
Så fint så, Här kan man fira! Ja vad det nu é man vill fira men hur som så é det ett trivsamt varuhus. Här kan man trivas
Sveriges bästa köpcentrum. Fisk, skaldjur, kläder, restauranger, bio mm mm
Va bara på Ica ,bra pantmaskin ,bra glutenfritt bröd
Comment on this business

to add KungsEvent map to your website;