facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alby Porten AB

Alby Porten AB
"Konst Mat Rum"
Address: Alby 123 , Mörbylånga 386 62, H, SE
Phone: +46 485 450 51
City: Mörbylånga
Zip Code: 386 62



related searches: Alby porten ab restaurant
Similar places near
Galleri Blå Porten Galleri Blå Porten 715 meter Först blev jag paff över att pizzan var så liten till det priset. Men - otroligt god ...
Omada Omada 6 km
Allégården Kastlösa Allégården Kastlösa 9 km Ubderbart vacker miljö inne såväl som ute.En varm känsla spreds i varje andetag..Önsk...
Mätt Mätt 13 km Hamburgare var mycket hård, seg och smaklös. Borde sagt ifrån men avstod detta för at...
StrandNära StrandNära 14 km Fint och fräscht precis som på bilderna. Frukosten var av hög kvalitet. Gångavstånd t...
Reviews
Först blev jag paff över att pizzan var så liten till det priset. Men - otroligt god och mättande, så det räckte gott! Väldigt goda smakkombinationer med lokala råvaror. Prisvärt! Trevlig personal. Rekommenderar!
Vår ”öländska” pärla. Vi återkom hit andra året i rad. Trevlig personal, lugn o ro. Och rummen är fantastiska. Vi kommer att komma tillbaka helt klart!
Fantastiskt goda pizzor. Väl värt ett besök. Trevlig personal och bra sittmöjligheter.
Vi åt en mycket god pizza med rödbetor,fetaost, valnötter och ruccola sallad. Kunde varit lite större. Ett tips till pizza bagaren, Jag tror att pizzan hade smakat ännu lite mera om den fått lite honung också. Rödbetor + fetaost + honung är annars ett vinnande recept. Trevlig miljö. På återseende. Nästa gång får vi testa en av de andra spännande pizzorna.
Mycket god pizza, åt en med lufttorkat kött. Fint ställe, genuin miljö!
Bra, fräscht boende i gästrum med gemensamma köks- och toalettutrymmen på den lugna sidan av den lugna halvan av Öland. Bra mat också i restaurangen med goda pizzor med egen öländsk touch. Nära till vandring på Alvaret. Trevlig ägare och personal dessutom.
Väldigt fina pizzor och god mat. Trevlig personal och mysig lokal.
Smaklös och dåligt gräddad deg, toppingen god. Kunde varit mera tomatsås på.
Vi var ett sällskap med både vuxna och barn, köttätare och veganer. Alla glada och nöjda. Inga problem eller omständligt att beställa. Väldigt trevligt bemötande och god spännande mat, rekommenderas verkligen!
Fantastiskt gott. Bra priser, trevlig personal. Absolut värt ett besök! Räkpizzan kan vara bland det godaste pizzorna jag ätit.
Comment on this business

to add Alby Porten AB map to your website;