facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for StrandNära

StrandNära

About

Ekocertifierat B&B och Restaurang i utkanten av det unika världsarvet på Öland, ett stenkast från havet. Vi har öppet för boende & konferenser året om.

Story

På StrandNära erbjuder vi ett naturskönt & miljöanpassat boende i form av B&B och vandrarhem. Under sommarens härliga månader är vår ekologiska restaurang & lantcafé öppet. Njut & slappna av hos oss i trädgårdsmiljö, idylliska, lugna omgivningar, bara ett stenkast från havet.

På en liten promenad finner Ni vackra stigar längs södra Ölands längsta klapperstensstrand & de vackert sluttande Sandbergen, den pittoreska Ölandsbyn Stora Frö med örtagård, krukmakeri & loppisar, fina smultronställen & det berömda världsarvet Alvaret med sitt rika djur- och växtliv.

StrandNära är öppet för boende året runt - Varmt Välkomna hälsar Erica & Micke

Under 2014 certifierar vi StrandNära som 9:e restaurang i Sverige med 3 KRAV-märken - den mest omfattande märkningen i sverige som garanterar att Minst 90% av det totala inköpsvärdet av livsmedel består av KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta produkter

Mission

För oss handlar det om att med eftertanke och på ett ödmjukt sätt ta vara på & förvalta de naturliga resurser som finns för att skapa ett hållbart och sunt samhälle. Det är viktigt att den mat vi stoppar i oss tas fram på naturlig väg och inte innehåller en massa onödiga, giftiga kemikalier som inte bara påverkar våra liv direkt utan även påverkar miljön och framtiden på ett helt ohållbart sätt. Det betyder även väldigt mycket för oss att kunna lita på att djuren hanteras på ett rättvist och varsamt sätt, att de får vistas utomhus i fria miljöer så att de får utlopp för sina naturliga beteende och en bra tid här på jorden.

Impressum

Erica Anerhaf

Address: Dansbanevägen 3 , Mörbylånga 380 62, K, SE
Phone: +46 485 366 00
moc.arandnarts@ofni
City: Mörbylånga
Zip Code: 380 62


Similar places near
Alby Porten AB Alby Porten AB 14 km Först blev jag paff över att pizzan var så liten till det priset. Men - otroligt god ...
Reviews
Fint och fräscht precis som på bilderna. Frukosten var av hög kvalitet. Gångavstånd till strand och västra Ölands vackra solnedgångar. Rummen var fräscha och fint inredda, känns som att de har tänkt på allt!
Mysigt hotell! Fräscha rum och idyllisk natur. Nära till strand och löparspår. Frukosten är av hög kvalitet
Mycket trevligt och mysigt hotell. Lugn stämning, trevlig personal och väldigt god och bra frukost!
Mycket god mat i väldigt fin miljö. Dyrt men matlagning som lever upp till prisnivån. Allt som serveras är ekologiskt, även dryck. Rårakorna var bland de bästa jag ätit. Rekommenderas som finmiddag.
Riktigt god och fräsch räksallad. Finns både ute- och inneplatser.
En lugn oas fem minuter från festivalområdet på Öland Roots. En jättegod räksmörgås kostar 90kr, helt ok pris, speciellt om man jämför med utbudet på festivalen. Sigtuntaöl på fat. Tyvärr endast en toalett...
Supermysig b&b, med bra frukost, härliga och rena rum, sköna sängar, och överlag mycket härlig miljö. Tyvärr var restaurangen fullbokad för middag, så se till att boka bord i förväg.
Ekologiskt, fräscht, vackert och med en liten gömd lekplats under träden. Dessutom massor av fjärilar när vi var där. I år 2018 bara sallader och mackor, inte varm mat.
Comment on this business

to add StrandNära map to your website;